Gnezdoto.net
Жената – богиня или вещица?

Жената – богиня или вещица?

Въпросът не е „или-или”. Въпросът е: и какво още е жената?

Жената има котешка природа. Мърка приятно... когато не дере. Има девет живота, но и те едва й стигат. Губи няколко в любовни мъки. А останалите – в тревоги по децата си.

Жената е творец, близък до божество. Все пак създава живот! Може и да го отнема, ако питаш пострадали представители на другия пол.

Жената е магьосница (за някои – вещица). Умее любовни магии, защото е основен проводник на енергията на любовта. Красотата е нейно мощно оръжие, а думите й служат за всякакви заклинания.

Жената е водна стихия. Може да бъде необятен океан, забързана река, гневен водопад, а понякога дори... спокойно езеро.

Жената е любопитно дете. Обича дрънкулките, шареното и смеха. Всичките й сетива са тук, за да вкусят разнообразието на живота.

Жената е пътят към рая. Или към ада, не помня точно. Така или иначе е път – с посока, умисъл и хоризонт.

Жената е дом. Уютен, грижовен, с мирис на ръчен хляб и супа за душата. На разположение винаги са топло одеяло, целувка за лека нощ и... малко досаден ред.

Жената е дъга в небето. Не само заради честия плач и изгряващата усмивка. Тя е многоцветна в емоциите и преживяванията, отразява нюансите на живота.

Жената е огън. Не, тя е Властелинът на огъня. Дали имам предвид дракон? Възможно е. Но така или иначе е в състояние да стопли всеки и всичко. Способна е да вдига градуси... и други неща. Умее да изпепелява враговете си. И определено умее да се възражда от пепелта като феникс.

Жената е червена, уханна роза... с бодли. Че без бодли щеше ли да е интересно? Кръвта също е червена. Без червено светът щеше да бъде толкова по-скучно място...

Жената е мило, пухкаво зайче. Да бе! Само в представите на създателя на „Плейбой”. Но може да бъде мила, дори „пухкава” – защото понякога повече е по-добре.

Жената може да бъде всякаква. Нейните променливост и всеобхватност са основният й чар.

Тя е цяла вселена, тя е всичко, което можете да си представите... и отвъд това. Жената не само прави от света по-красиво и топло място, тя му придава смисъл.

Жената е любов!

Вижте повече за Антония Нотева и още статии от нея

Вижте още: ВСЕКИ МЪЖ Е ОРИСАН ДА СРЕЩНЕ ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА СИ СВОЯТА ВЕЩИЦА...


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО "ИНСТИНКТЪТ НА ВОЛЯТА" ОТ КЕЛИ МАКГОНИГЪЛ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА /до 31 май 2020 г./

Всички сме родени с воля, но някои я използват повече от други. Хората, които имат по-добър контрол върху вниманието, емоциите и действията си, се справят по-добре във всяко отношение. Те са по-щастливи и по-богати. Любовните им връзки са по-удовлетворяващи и по-дълготрайни. Те печелят повече пари и напредват повече в кариерата. По-добре се справят със стреса, излизат от конфликти и преодоляват нещастията. Те дори живеят по-дълго...

1 animiran instinktyt na volyiata 650x650

Силата на волята е биологичен инстинкт, реакция на ума и тялото, а не добродетел, която отсъства. Как да освободим този инстинкт, за да се справяме с вредните си навици, да спрем да отлагаме важните задачи и да следваме истинските си цели...

 


ГОЛЯМОТО ЧЕТЕНЕ ПРОДЪЛЖАВА... 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ГНЕЗДОТО!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

animiran chetene 2020

Промоцията е валидна до 31 май 2020 г. или до изчерпване на наличните количества! /само при поръчка онлайн/ 

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "СИЛАТА НА ЖЕНСКАТА СЪЩНОСТ"

vig vsi4ki