Gnezdoto.net
Женската енергия струва скъпо

Женската енергия струва скъпо

Хубава млада жена. Тя си има мъж. И любов. Всички думи са казани, всички обещания са дадени. Сигурно има и някакви действия, но те не са й известни. Той решава всичко сам (по неговите думи). Кое е „всичко“, не е ясно. С ремонта се занимава тя. Проблемите си в работата споделя с приятелки, защото той има много по-важни неща за разрешаване и рядко е на линия.

От какво се нуждае тази жена, никой не я пита. И никой не й помага. Просто тя не може да има сериозни неприятности (според него). Затова той дава щедри обещания за истинска любов и грижа, когато всичко се нареди. Тя чака светлия момент.

Друга хубава млада жена. Също с добра връзка. Тя има и две малки деца и бивш съпруг, който й осигурява жилището и други материални блага. Отношенията с настоящия мъж са сериозни. Предлага да й помогне с ремонта на колата. Когато се оказва, че трябва и да плати за него, ентусиазмът му се изпарява. Не участва и в покупката на нова спалня (на която и той спи). Те продължават да се виждат.

Има и една друга, не особено хубава жена (според околните). Тя си няма мъж – по-точно такъв, който да я причисли към жените „със сериозна връзка“. Тя има мъже приятели - без „любов“, без секс. Няма думи, няма обещания, няма светло бъдеще. Само топло и мило настояще. Един от приятелите й поправя колата. Друг й дава заем за ремонт на жилището и лично ръководи работата по него. Някой й помага в бизнеса като я среща с необходимите хора.

Какво дава в замяна тази жена? Не знам. Предполагам, че е нещо важно, от което те имат нужда. Възможно е това да са искрени и задушевни разговори, самочувствие, топлина и внимание. Защо това им е достатъчно? Защото тя самата цени онова, което им дава. Защото тя е сигурна, че нейната женска енергия струва скъпо и приема мъжките действия в своя живот като равностойна замяна.

Или може би защото тя не е обвързана с резултата. Никой не й е толкова необходим, че да търпи всичко и да прощава на всеки.
По-скоро тя знае, че може да избира, вместо да се привързва към първия, който е казал: „Обичам“.

Автор: Лилия Ахремчик 


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

1 esenna promocia 2022 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin new pr 650x650 30 min

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 30 ноември 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "СИЛАТА НА ЖЕНСКАТА СЪЩНОСТ"

vig vsi4ki