Gnezdoto.net
Гледната точка на един мъж: Жените над 40 са страхотни!

Гледната точка на един мъж: Жените над 40 са страхотни!

Казват, че днес 40-те са новите 20. Съгласна съм. Напълно. Жените над 40 днес са по-красиви отвсякога, по-уверени отвсякога, по-секси отвсякога. И не го казвам, защото аз самата съвсем скоро ще бъда по-близо до 40, отколкото до 30. Казвам го, защото е самата истина. Ако се съмнявате, вижте какво мислят мъжете по въпроса... истинските мъже!

Дълго време се смяташе, че следващият текст е дело на известния американски телевизионен водещ Анди Руни. По-късно стана ясно, че негов автор всъщност е Франк Кайзер. Това обаче са подробности. Важно е другото. Важно е, че трябва да променим представата си за възрастта и начина, по който жената се променя заедно с нея. Трябва да променим представата си за нас самите. Защото истинската красота, красотата на живота, не е в липсата на бръчици,... а именно в тяхната поява.

От името на Франк Кайзер посвещавам този текст на всички жени, които един ден ще бъдат или вече са над 40. Посвещавам го на истинските жени...

"1. Жената над 40 никога няма да те попита от нищото „За какво мислиш?”. Жената над 40 не се интересува за какво мислиш.

2. Жената над 40 е преживяла достатъчно и знае коя е, какво иска и от кого го иска.

3. Жената над 40 вече има някоя и друга бръчица, но това я прави по-секси от която и да било 20—годишна девойка. Не забравяйте, жената над 40 е и два пъти по-опитна в леглото! Нейното либидо е по-силно. Тя знае да цени добрия любовник и да му отвръща адекватно.

4. Жената над 40 е откровена и честна. Тя се е уморила от игрички. Тя ще ти каже в очите, ако се държиш като кретен. По-младата жена няма да ти каже нищо. Ще мълчи, ще се цупи и ще чака сам да се сетиш. Жената над 40 не обича да си губи времето в излишни драми. Тя сваля картите на масата и не се страхува от конфликт, защото знае, че нещата или се получават, или не. Среден път няма.

5. Жената над 40 не обича да прави сцени. Но не си мисли, че ако си сгазил лука, ще ти се размине. Жената над 40 е търпелива, но справедлива. Може да прощава, но не и да прави непростими компримиси. Жената над 40 не си тръгва, за да я върнеш. Обръща ти гръб, защото вече има нов път пред себе си.

6. Жената над 40 умее да готви. И да чисти. За нея да е домакиня не е мръсна дума, а просто другото лице на женствеността. Защото го прави за себе си. А не за да се хареса на мъжа до себе си.

7. Жената над 40 не ревнува излишно. Тя знае, че ако й даваш поводи за ревност, не си заслужаваш. А ако си заслужаваш, няма да й даваш поводи за ревност.

8. Жената над 40 те познава. За нея си като прочетена книга. Тя вижда твоите недостатъци, но вижда и твоите силни страни. Дори когато ти самият не можеш да ги видиш...

9. Жената над 40 търси истинска връзка. Тя няма да направи компромис и да търпи до себе си човек, който не я цени и не й дава това, от което се нуждае. И което заслужава. Жената над 40 знае какво заслужава...”

А вие знаете ли какво заслужавате, скъпи дами? Ако имате нужда да си припомните, може би няма да е лошо по-често да препрочитате думите на Франк, нали? Защото... ЖЕНАTA Е КАТО ИСТИНСКОТО ВИНО – С ГОДИНИТЕ САМО СТАВА ПО-ХУБАВА. ПРОСТО ПОНЯКОГА ГО ЗАБРАВЯ...

автор: Косара Василева; източник: dama.bg 

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "СИЛАТА НА ЖЕНСКАТА СЪЩНОСТ"

vig vsi4ki