Gnezdoto.net
Стоян Георгиев ©

Стоян Георгиев

Казвам се Стоян Георгиев - семеен терапевт и редактор на Semeistvo.bg.

Консултирам по въпроси, свързани със семейните взаимоотношения и отглеждането на децата.

Автор съм на книги и материали, посветени на семейството за водещи български медии. Участвал съм в редица телевизионни шоута и предавания. Участвах в написването на „Книга за татковци". Автор съм на първата авторска българска аудио-книга „Как да откриеш за какво си роден", включваща практични уроци за поставяне на житейски цели и съставяне на изявление за лична мисия, както и на книгата „30 въпроса от семейния живот".

Притежавам Магистърска степен по Семейна терапия и консултиране на лица с увреждания към СУ „Климент Охридски". Сертифициран брачен консултант по интензивния терапевтичен метод на Смоли, САЩ.

Женен съм, с три деца. В края на 2011 г. заедно с екип от специалисти създадохме Асоциацията за интензивно семейно консултиране, специализирана в работа със семейства.

За мен е привилегия да бъда сред авторите на този прекрасен сайт и то на толкова важна тема, каквото са семейните взаимоотношения!

Днес хиляди български двойки преминават през трудности и търсят лек за своите проблеми. През последните 10 години съм имал възможност да съветвам стотици двойки. Мъже и жени споделяха с мен, че дори не са очаквали как нещо подобно може да им се случи. След срещите си с мен много от тях осъзнаха, че за успех в семейния живот е необходим баланс и претърпяха качествена промяна! 

Именно това е желанието ми - да ти вдъхна повече надежда за твоето семейство - не пропускай да следваш материалите ми тук!


 

Намерете Стоян Георгиев

тел. 0894 414 228; 

имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

уебсайт: semeistvo.bg; semeen.com; aisk.bg;

социални мрежи: facebook.com/Стоян-Георгиевplus.google.com/Стоян-Георгиев/poststwitter.com/stgeorgievyoutube.com/stgeorgiew;