Gnezdoto.net
Детски въпрос снимка: desicomments.com

Детски въпрос

Адвокат Джон Л. Харисън седеше в кабинета си и нервно подръпваше от пурата си. По дяволите! Дори това не можеше да го успокои. Все още беше много ядосан. Сякаш не беше достатъчно, че цял ден се разправяше с новия прокурор, но и вкъщи Сюзан го посрещна сърдита.

Днес имаха годишнина от сватбата, а той бе забравил. Добре, издъни се. Но трябваше ли да прави такива драми от това. Не можеше ли поне за малко да се постави на негово място. Знаеше много добре колко важно е това дело за кариерата му.

Скараха се жестоко, а тя, както винаги, се затвори да плаче в банята. Не му беше приятно да я гледа така, но какво можеше да направи. Напоследък нервите й бяха много опънати.
Скандалите у дома бяха почти ежедневни. Той бе изнервен заради делото и често избухваше. А тя бе станала прекалено чувствителна и се засягаше от всяка дума. Вече дори не можеше да си спомни кога за последен път я видя да се усмихва...

- Тати – гласът на дъщеря му го изтръгна от мислите му.

- Принцесо, защо още не си заспала?

- Нали обеща, че тази вечер ще ми почетеш. Чаках те, но ти не дойде.

- Прости ми, миличка. Идвам след минутка.

След края на приказката Лори все още не можеше да заспи. Явно имаше въпрос – един от многото, с които напоследък засипваше и него, и Сюзън.

- Тати, и аз ли ще се омъжа като мама, когато порасна?

Този въпрос го изненанда и с малко тъжна усмивка, баща й отвърна:

- Да, миличка. Колкото й да не ми се иска, един ден ще пораснеш, ще се влюбиш и ще напуснеш този дом, за да създадеш свое семейство.

- Тати, а когато съпругът ми ме кара да плача...

- Ще му счупя главата – не я остави да довърши Джон.

- Защо?

- Защото те обичам повече от всичко на света, миличка и само при мисълта, че някой млад негодник може да те накара да пролееш дори една единствена сълза... сърцето ми се изпълва с гняв.

- Тати, дядо обича мама, нали?

- Разбира се, принцесо, но какъв е този въпрос?

- Ами, зачудих се, как така той още не е счупил твоята глава?

За първи път адвокат Джон Л. Харисън не знаеше какво да отговори.

Вижте всичко написано от Вили Терзиева и допълнителна информация за нея ...

Вижте още: Бяла циклама


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ "СЕПТЕМВРИ" - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promocia septemvri2022 kvadraten 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 2 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki