Gnezdoto.net
Лайза Минели: Има толкова много момичета и толкова малко принцеси снимка: forwallpaper.com

Лайза Минели: Има толкова много момичета и толкова малко принцеси

Магнетичната актриса и певица е един от малкото артисти, печелили всичките четири най-престижни награди „Оскар“ (за кино), „Еми“ (за телевизия), „Грами“ (за музика) и „Тони“ (за театър). От 1991 г. тя има звезда на Холивудската алея на славата.

А сега да си припомним любими нейни мисли на фона на прекрасни фотографии...

002
снимка: viwallpaper.com

Пушенето е една от водещите причини за всички статистики.

Реших, че съм против скъпите бижута. И всички, които имам, са фалшиви. Не виждам причина да имаш истински диаманти. Хората, така или иначе, си мислят, че са истински.

005
снимка: theplace2.ru

Мечтай. Позволи на ума си да види местата, които искаш да посетиш. После мисли целенасочено за това, планирай и се възползвай от възможностите. И не слушай никой, който не знае какво е да мечтаеш.

Трябва здравата да се потрудиш. Но първо трябва да го поискаш, а след това да помечтаеш.

007

За мен реалността е нещо, над което да се издигнеш.

На този свят всичко е възможно. Истински вярвам в това.

003
снимка: orpheusmusic.ru

Съжалението за миналото и страха от бъдещето могат да те убият.

Сега в Холивуд, когато някой почине, не питат: "Остави ли завещание?", а "Остави ли дневник?"

008
снимка: newsmov.com

Вярвам, че хората, които имат проблем с пиенето, отиват в Рая, защото на Земята вече са минали през ада.

Най-накрая съм изпълнена с радост и мир и с всички онези неща, които ми убягваха през последните години. Те се върнаха при мен и тържествуват.

002 1

Аз не съм добра певица. Просто знам как да представя една песен.

Мъжката гей общност като че ли наистина много си пада по жени изпълнители. Може би заради самите песни. Хомосексуалните мъже са по-отворени да изразяват чувствата си. А и имат добър вкус!

Какво е хубавото на това да си стоиш сам в стаята?

004
снимка: ohmymag.com

Мисля, че най-великият дар, който можеш да дадеш на някого, е гледна точка. Вярвам, че, ако си запазил лош спомен за нещо, просто трябва да промениш това, като смениш гледната точка.

Благодарна съм за всичко случило се. Обичам работата си. Исках моите родители да се гордеят. И така стана.

005 2
Лайза Минели и майка й, Джуди Гарланд
снимка: ixshark.com

Когато ни беше трудно, с майка ми сядахме и започвахме да говорим за проблема. И говорехме ли, говорехме, докато накрая не започвахме да се смеем. Това е едно от нещата, които наследих от родителите си: огромно чувство за хумор. И енергията, която ме носи напред.

Обожавам да откривам таланти. Хубаво е да насърчаваш хората. Всяка вечер публиката ме насърчава. Аз просто предавам усещането нататък...

006
снимка: theplace2.ru

Важното е да вдигнеш ръка. Да не се криеш, да не се преструваш на някой друг. Просто вдигни ръка – това е най-доброто, което можеш да направиш.

През половината време се чувствам сякаш съм на 12. През останалото време – сякаш съм на 80. Така че, предполагам, трябва да съм някъде по средата. И се чувствам прекрасно! Здрава съм, а това е най-важното.

005 1
снимка: pixshark.com

Когато някой ме попита: "Вече си правила всичко. Ако в този момент можеше да направиш нещо, както щеше да е то?", аз отговарям: "Отново бих направила всичко. Но по-добре".

Не спирай да се движиш... или ще животът ти ще спре. Посещавам курс по танци всяка сутрин – това е добър начин да останеш силен. Харесва ми да се чувствам здрава.

Ходя бързо. И винаги съм в движение. Винаги преследвам някаква цел. Мерилин Монро ме научи на това.

009
снимка: lastagetimes.com

Имам чувството, че все още не съм показала най-доброто от себе си.

подбор и превод: Gnezdoto

Вижте още: Шарън Стоун: Най-интересната жена е тази, в чийто живот има възход и падения. 


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

1 esenna promocia 2022 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 31 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki