Gnezdoto.net
Най-прекрасните неща в живота са безплатни снимка: fonstola.ru

Най-прекрасните неща в живота са безплатни

Днес в един магазин ми предлагат арома свещ, която веднага вдигала хормоните на щастието. Само дето продавачката не знае, че аз си имам най-вдигащия щастието аромат у дома и всеки път, когато навирам нос в косата на малкото си момиченце, си го вземам напълно безплатно...

Най-прекрасните неща в живота са безплатни! Защо ли? Защото няма как да им сложим цена; безплатните неща са безценни.

Докосване. Присъствие. Целувка. Любов. Слънце. Въздух. Живот.

Не карам скъпа кола. Живея в малък апартамент. Рядко ходя на почивка. Но съм истинска щастливка! Защото имам прекрасно семейство, защото съм влюбена, защото осъществявам мечтите си със страст, защото всяка сутрин се будя с усмивка, защото денят ми е пълен с богатството на изживените мигове...

Моят мъж ми предложи да се омъжа за него не с пръстен с диаманти, а с пръстен от мидички, който той направи специално за мен на морския бряг. И се венчахме точно там, под звездите, напълно безплатно. И не заменям този пръстен дори за килограм злато! Защото в живота има златни моменти, които могат да бъдат по–ценни от златните кюлчета.

Усмивка. Дума. Дъх. Приятелство. Майка. Ръка.

Най-пазената ми тайна за красота не са някакви специални процедури или мазила. Чувствам се красива, защото всяка вечер се оглеждам във влюбени любими очи.

Най–скъпото ядене, което някога са ми сервирали, не е било в някой изискан ресторант с гурме кухня. Най–скъпата храна, която съм вкусвала, е била храната, която любими ръце са сготвили специално за мен с любов.

Най–незабравимото място, на което съм спала, не е някой луксозен хотел, а една болнична стая в родилния дом, в която прекарах първата нощ, след като родих малкото си бебе.

Най–богата съм се чувствала не през онези месеци, в които заплатата ми е увеличавала размерите си значително. Най–богата съм се чувствала, когато съм се сгушвала в прегръдките на мама, забравяйки за целия свят; когато съм раздавала от себе си без остатък, помагайки на приятел или непознат; когато съм танцувала; когато съм се къпала в морето, огряно от звезди; когато съм люлеела в скута си своето новородено момиченце, гледайки танца на снежинките през прозореца; когато съм сбъдвала съкровена мечта...

Добре изживеният ден е богатство, което се определя не според големината на портфейла, а според големината на сърцето.

Сега се усмихнете, защото сте много богати. Вие притежавате най–голямото богатство на света – днешния ден, и сърце, с което да го изживеете!

Моника Василева

Вижте още:  Интервю с най-красивата жена


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

1 esenna promocia 2022 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 31 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki