Gnezdoto.net
10 неща, които показват, че си открил своята сродна душа снимка: flickrhivemind.net

10 неща, които показват, че си открил своята сродна душа

За всички, които вярват в сродните души. За всички, които чакат Голямата Любов и срещата, предначертана от Съдбата. За всички, които търсят своята истинска половинка.
Ето как да разберете дали вече не сте я срещнали...

1. Сродната душа е винаги до теб

Сродната душа е до теб винаги и във всичко. Този човек не си тръгва, когато стане напечено, не ти обръща гръб, когато имаш нужда от него. Той/тя е до теб по всяко време. Когато съградиш съюз със своята сродна душа, този съюз е неделим.

2. Сродната душа те подкрепя

Сродната душа ще ти помогне във всяка ситуация. Знаеш, че можеш да разчиташ на този човек, където и да си, каквото и да става. Когато си слаб/а, сродната душа ще те вдигне. Когато си отчаян/а, ще ти върне надеждата.
Сродната душа познава сърцето ти, знае къде си уязвим/а и се опитва да те пази – от всичко и всички.

3. Сродната душа има сходни с твоите морал и ценности

Сродната душа е избрала/а да живее живота си по сходен начин с теб. Разбирате се по въпросите за семейството, децата, финансите, работата, забавленията... Това не значи обаче, че задължително трябва да имате еднакви хобита. Не забравяйте – хобито се мени, но ценностите – не.

4. Сродната душа буди страстта за живот у теб

Сродната душа те мотивира да живееш истински, да бъдеш по-добър човек, да израстваш и да се развиваш. Той/тя е твоят катализатор да изживееш живота, за който мечтаеш, да се превърнеш в човека, който искаш да бъдеш.

5. Сродната душа се държи нежно с теб

Сродната душа иска да се чувстваш добре и да те обгрижва. Разбира се, няма връзка без спречквания, но важното е хубавите моменти да са повече. Освен това, сродната душа те предразполага да й споделиш всичко, без да се страхуваш от упреци и хулене.
Причината за това, че душите на двама ви са на еднаква честота.

6. Сродната душа те кара да се чувстваш специален/а

Сродната душа знае какво обичаш и ти го дава често. Знае кои дребни жестове те трогват и не пропуска да ги направи. За него/нея е важно да се чувстваш щастлив/а и обичан/а.

7. Сродната душа цени любовта ти

Сродната душа обича да те докосва и да бъде докосван/а от теб. Наслаждава се пълноценно на всеки миг, в който сте заедно. Търси непрекъснато емоционална и/или физическа близост с теб.

8. Сродната душа те намира за неустоим/а

Сродната душа те кара да се изчервяваш от удоволствие, когато ти показва колко те харесва. И го прави навсякъде и по всяко време. За сродната душа няма значение с какво си облечен/а, разрошена ли е косата ти, появили ли са се бръчки на лицето ти. Сродната душа просто обожава точно това, което си ти.

9. Сродната душа те кара да се чувстваш в безопасност

Сродната душа създава у теб усещането, че си защитен/а. Това е изключително важно в днешния напрегнат свят, в който ставаме свидетели на всевъзможни драми и всеки ден се сблъскваме с всякакви проблеми. Сродната душа знае как да те успокои и утеши. В ръцете му/й намираш сила и закрила. Сродната душа ти дава положителна енергия, с която да пропъдиш негативните вибрации.

10. Сродната душа ти дава свобода

Сродната душа те кара да се чувстваш свободен/а, насърчава те да бъдеш себе си. Не ти се налага да играеш и да се преструваш.

Сродната душа е подарък от Съдбата!

Приятели, а вие как разпознавате сродната си душа?

източник: powerofpositivity.com
превод: Gnezdoto

 

Вижте още: Какво казва науката за любовта? 10 факта, които ще ви изненадат


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ "СЕПТЕМВРИ" - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promocia septemvri2022 kvadraten 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 2 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki