Gnezdoto.net
Ние сме много по-силни, отколкото някога сме подозирали - вдъхновяващи цитати от Ейми Парди снимка: gesmv.org

Ние сме много по-силни, отколкото някога сме подозирали - вдъхновяващи цитати от Ейми Парди

Историята на Ейми Парди може да вдъхнови всеки. Тя е пример за това, колко силен може да бъде човешкият дух и как се преодоляват препятствията на живота. Чаровна, позитивна, борбена, тя никога не се е приемала за човек в неравностойно положение.

Ето и няколко вдъхновяващи цитати от Ейми Парди:

1. Вместо да гледаме на своите предизвикателства и ограничения като нещо отрицателно или лошо, ние можем да започнем да гледаме на тях като благословии, великолепни подаръци, които могат да бъдат използвани, за да възпламенят въображението ни и да ни помогнат да отидем по-далеч, отколкото някога сме вярвали, че можем да стигнем.

2. Предизвикайте себе си и следвайте предизвикателството, каквото и да е то; ние сме много по-силни и способни, отколкото някога сме подозирали.

3. Ако вашият живот е книга и вие сте авторът, докъде искате да достигне вашата история?

4. Когато прегърнем нещата, които ни правят уникални, нашите верни и забележителни възможности се разгръщат.

5. Ако вярваме в своите мечти и се освободим от страховете в ума си, ще си позволим да живеем живот отвъд нашите предели.

6. Нашите граници и нашите пречки могат да направят само две неща: (1) да ни спъват по нашия път, или (2) да ни принудят да станем по-изобретателни.

7. Ние всички имаме увреждания. Само че някои от тях са по-видими от други. Всички имаме предизвикателства, всички имаме препятствия.

8. Не е необходимо да имате най-удивителната история. Научете се да споделяте историята, която има смисъл и значение за вас.

9. Когато болестта отне краката ми, аз в крайна сметка осъзнах, че нямам нужда от тях, за да имам пълната власт над живота си; осъзнах Истината, че увреждането е Ума ни.

Вижте още: Ейми Парди – за танца с живота отвъд границите


НОВА КНИГА! "ПРЕДАЙ НАТАТЪК ЛЮБОВТА" - 150 СЪВРЕМЕННИ ПРИТЧИ ЗА ЧУДОТО НА ЖИВОТА - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

150 истории със сюжети от нашето съвремие, които споделят мъдрост, подсказват решение, успокояват и вдъхват надежда. И предават своето послание: Не позволявайте огънят на любовта в сърцето ви да загасне. Той ще осветява пътя ви и ще бъде като здрава скала под краката ви в трудни моменти. Раздавайте щедро от този огън на хората около вас. Не прекъсвайте веригата на доброто... Предавайте нататък любовта!

animiran predai natatyk lubovta 650x650

"Не търси любовта, тя е навсякъде. Търси вътре в себе си покривалото, с което сам си я забулил..." Руми

 


ДВЕ КНИГИ! 300 ПРИТЧИ! МЪДРОСТ, ПРЕНЕСЕНА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ! - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА /при поръчка онлайн/

Безценна колекция от 300 притчи - отговори на всички въпроси, които човек си задава през живота си.

2 knigi pritchi promo january 2021 650x650 min

"Най-важната истина може да откриеш с помощта на един прост разказ, както изгубената златна монета - на светлината на най-евтината свещ."

gold button all promo min

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki