Logo
Печат на тази страница
Ние сме много по-силни, отколкото някога сме подозирали - вдъхновяващи цитати от Ейми Парди снимка: gesmv.org

Ние сме много по-силни, отколкото някога сме подозирали - вдъхновяващи цитати от Ейми Парди

Историята на Ейми Парди може да вдъхнови всеки. Тя е пример за това, колко силен може да бъде човешкият дух и как се преодоляват препятствията на живота. Чаровна, позитивна, борбена, тя никога не се е приемала за човек в неравностойно положение.

Ето и няколко вдъхновяващи цитати от Ейми Парди:

1. Вместо да гледаме на своите предизвикателства и ограничения като нещо отрицателно или лошо, ние можем да започнем да гледаме на тях като благословии, великолепни подаръци, които могат да бъдат използвани, за да възпламенят въображението ни и да ни помогнат да отидем по-далеч, отколкото някога сме вярвали, че можем да стигнем.

2. Предизвикайте себе си и следвайте предизвикателството, каквото и да е то; ние сме много по-силни и способни, отколкото някога сме подозирали.

3. Ако вашият живот е книга и вие сте авторът, докъде искате да достигне вашата история?

4. Когато прегърнем нещата, които ни правят уникални, нашите верни и забележителни възможности се разгръщат.

5. Ако вярваме в своите мечти и се освободим от страховете в ума си, ще си позволим да живеем живот отвъд нашите предели.

6. Нашите граници и нашите пречки могат да направят само две неща: (1) да ни спъват по нашия път, или (2) да ни принудят да станем по-изобретателни.

7. Ние всички имаме увреждания. Само че някои от тях са по-видими от други. Всички имаме предизвикателства, всички имаме препятствия.

8. Не е необходимо да имате най-удивителната история. Научете се да споделяте историята, която има смисъл и значение за вас.

9. Когато болестта отне краката ми, аз в крайна сметка осъзнах, че нямам нужда от тях, за да имам пълната власт над живота си; осъзнах Истината, че увреждането е Ума ни.

Вижте още: Ейми Парди – за танца с живота отвъд границите

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.


©2020 -2024 GneZdoto. Всички права запазени