Gnezdoto.net
Не искам да се влюбваш в мен, а да знам, че ме обичаш... снимка: ewallpaperhub.com

Не искам да се влюбваш в мен, а да знам, че ме обичаш...

За истинската, дълбоката, голямата любов... За онази любов, която изпълва душата, стопля сърцето и осмисля живота...

Не искам да се влюбваш в мен, а да знам, че ме обичаш, защото влюбването е привилегия на очите. Те са тези, които се влюбват във видимото. Очите остаряват, зрението помътнява, видимото се променя с възрастта...

Не искам да се влюбваш в мен, а да ме обичаш, защото да обича може само сърцето, а то последно спира да живее.

Обичта е онова осъзнато чувство, което ни кара да прощаваме и да разбираме. Влюбването е просто химично състояние на организма.

Обичаме невидимото, което другият носи в себе си, топлината, която ни сгрява от думите, нежността, която ни кара да сияем, усещането, че сме ценни и ни кара да се усмихваме.

Обичането е онова, което получаваме, без да сме го поискали... тиха усмивка, топла прегръдка, невидимите криле, с които политаме!

Обичта ти е слънцето в очите ми!
Не искам да се влюбваш в мен...

Moже да намерите Марияна Дживтерова в нейната facebook страница: facebook.com/ednasiti. Информация за нея и още нейни текстове ще намерите ТУК.

Вижте още: Желая ти време!


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

1 esenna promocia 2022 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 31 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki