Gnezdoto.net
Мястото, на което мечтите се сбъдват снимки: Ivan Di

Мястото, на което мечтите се сбъдват

Действието се разви в окръг Съмит, щата Колорадо, САЩ. Заедно с мой приятел тъкмо бяхме пристигнали в едно от градчетата и трябваше да отскочим до съседно, за да открием небезизвестния магазин Walmart.

Нямахме представа къде се намираме и попитахме една възрастна дама за посоката, която тя любезно ни посочи. Времето беше слънчево, но един от девизите на този красив, изцяло планински щат е: „Ако времето не ти допада, изчакай 5 минути и то ще се промени". Така и стана – не бяхме и на половината на пътя до магазина и заваля силен дъжд, но ние продължихме да си вървим, докато същата жена, която заговорихме, не пресече пътя ни с колата си и ни каза: „Сигурно ще ме помислите за луда, но нека ви закарам до магазина, защото много вали, а той (приятелят ми) е по тениска!". За части от секундата ни минаха заръките от детството – "Не се качвай при непознати...камоли в чужд континент!", но жената беше толкова мила, а дъждът толкова силен....

След като й разказахме кои сме, откъде сме и защо сме там тя реши да ни разведе из района. Показа ни различни магазини, банки и места, които биха ни били полезни и интересни, показа ни дори къде живее и каза, ако имаме нужда от нещо, да я потърсим. Поговорихме за политика, икономика, за нейното семейство и както ни разказваше защо преди доста години е решила да се премести тук, в този окръг, сама с тогава още малките й синове, тя каза нещо, на което в онзи момент не обърнахме много внимание, но в последствие се убедихме, че е истина. Думите й бяха, че има нещо вълшебно в този район и че тук мечтите наистина се сбъдват. Отдаваше го на факта, че е много високо (средната надморска височина в региона е около 3000м.) и е близо до небето и Бог.

unnamed 9

За краткото време, което бяхме прекарали в Колорадо преди срещата с тази дама, също ни се бяха сбъднали доста желания. Дори тази среща донякъде беше сбъднато желание, защото много искахме някой да ни разведе в района. Но от този ден до остатъка от престоя ни в този планински рай ние непрекъснато се убеждавахме в истината на думите на възрастната жена. Дори в един момент започнахме да внимаваме какво точно искаме, защото се сбъдваха както хубавите, така и лошите неща. И за да ми повярвате, ще ви дам два от безбройните ни примери.

Позитивният – планувахме екскурзия из САЩ след края на лятото и смятайки колко пари ще са ни нужни си казахме: „Ех, ако имаше как да изкарваме малко повече или да взимаме повече часове работа!". И познайте..няколко дни след това получихме повишение на заплащането, а хората, които работят там от дълги години, казаха, че не помнят кога е било последното увеличение! И отделно започнахме да получаваме повече часове!

Негативният – един ден мои приятели бяха организирали рафтинг, горещи басейни и спане на къмпинг, но всички имаха почивен ден с изключение на мен и тъй като непрекъснато ни се разминаваха почивните дни и ми отказаха смяна, се наложи да излъжа, че съм болна. И да, по време на забавленията наистина се разболях, но така пък и шефовете ми повярваха, че съм била болна. 

Някои от вас сигурно ще кажат, че е чиста проба внушение и едно благоприятно стечение на обстоятелствата, че всичко е случайно и се превъзнасям... Но след безбройните желания, които ми се сбъднаха, аз вярвам, че има някаква магия на това място. Не знам дали е, защото си близо до небето, защото планините, с които си обграден на 360⁰, те зареждат с невероятна енергия или просто защото местните успяват да те накарат да повярваш в магията и тази вяра ти помага да сбъднеш мечтите си. Наистина не знам, но аз вярвам, а тези, които не вярват, бих посъветвала да отидат и да проверят. Дори да ме оборят, ще посетят едно прелестно кътче от красивата на планета, което вярвам, пак е сбъднато желание за всеки. 

И малко снимки, заснети от 4 226 м. Надявам се, че чрез тях ще придобиете поне малка представа за това колко наистина променливо е времето в Колорадо.

unnamed 6

unnamed 4

unnamed 5

unnamed 3

unnamed 8

unnamed 7

unnamed 10

unnamed 11

unnamed 12

unnamed

Вижте още: ИСКАМ ДА СИ КУПЯ ЧУДО


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО "ФАНТОМНА БОЛКА" ОТ ОЛЕГ РОЙ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА ДО 31 ЮЛИ 2019 г.

Представете си, че след смъртта си, попадайки в отвъдното, получавате шанс да се върнете към живота и да изживеете още 33 години!
Само че има едно условие – трябва да поправите своя фатална грешка. Не знаете каква е тя и не помните нищо за себе си и за живота си. Но за да поправите миналото, трябва да се превъплътите последователно в трима души и да изберете живота на един от тях за следващите 33 години. Да погледнете през техните очи, да изживеете техните емоции… Трима души, загинали едновременно. И един от тях сте вие!
Дали ще успеете да преначертаете миналото? Как ще видите света през очите на другите хора?

animiran fantomna bolka 650x650

Роман, който ще ви зададе много въпроси и ще ви даде изненадващи отговори.

 


ПРОМОЦИЯ "ВАКАНЦИЯ": - 30% ЗА ВСИЧКИ КНИГИ НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО!

"Всичко добро, всичко вълшебно се случва между юни и август" Джени Хан

animiran pomocia vakancia obsht 650x650
Промоцията продължава до 24.00 часа на 31 юли 2019 г.!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki