Gnezdoto.net
10 причини защо мъжете харесват по-възрастни жени

10 причини защо мъжете харесват по-възрастни жени

При жените, както и при виното, годините подобряват качестватата и повишават стойността. Има нещо толкова женствено в по-възрастните дами, което предизвиква неистово желание в по-младите представители на другия пол. Ето 10 причини, поради които мъжете не могат да устоят на по-възрастни от тях дами:

1. Те са независими 

Избягват да оказват натиск върху партньора си. Било то за съвместен живот, определяне на дата за сватбата или дори за бебе. Те по-скоро гледат да се наслаждават на самата връзка, без да бързат да я задълбочават.

2. Опитът им е от значение

Те със сигурност знаят какво точно искат в леглото и умеят да напътстват мъжа под завивките.

3. Нямат какво да губят 

Не се притесняват да направят първата крачка. Вместо да чакат мъжа (което може да отнеме време), те поемат инициативата.

4. Чертите на зрялата жена привличат мъжете

Те са грациозни и елегантни с техните видими, чаровни бръчици.

5. Имат свои приоритети

Силни, смели и уверени. Те знаят какво точно искат. Мъжът не се превръща в най-важния приоритет в живота им и това се харесва на повечето господа.

6. Външният вид не е основното, което предлагат 

Тези жени са много повече от лъскава външност. Те са сигурността и грижовността в живота на мъжа.

7. С годините говорят по-малко

Те слушат повече, отколкото говорят. Спокойно може да се обърнете и за съвет към тях.

8. Забавляват се по различен начин

Показват ти изцяло нова гледна точка по отношение на забавленията. Щурите танци на дансинга и безпаметните напивания не са им точно по вкуса. Предпочитат да се държите за ръце и да водите интелектуални разговори, докато отпивате скъпо вино.

9. Те са финансово стабилни

Срещите с тези дами са интересни. Те водят смислен разговор и не се притесняват да нарушат правилата плащайки сметката.

10. Не се натрапват

Искате да имате връзка, но и да сте свободни като птичка? Отношенията с по-възрастна жена ще ви дадат най-доброто и от двете. Тя ще ви даде вашата свобода и лично пространство.

Вижте още: МОМИЧЕТАТА НА 40


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ИСТОРИЯТА НА ЕДНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЖЕНА, РАЗКАЗАНА ОТ НЕЯ САМАТА - АВТОБИОГРАФИЯТА НА АГАТА КРИСТИ - КРАЛИЦАТА НА КРИМИНАЛНИЯ РОМАН! СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Най-интересната книга, написана от великата писателка!

agatha christie 650x650 min

Когато прочетете нейната автобиография, Агата Кристи вече няма да бъде само един от любимите ви писатели. Тя ще се превърне в една от любимите ви личности.

gold button all promo min

"КНИГА НА ЖИВОТА: ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СА СЕ ОТЧАЯЛИ, ЧЕ ЩЕ НАМЕРЯТ ЛЕКАРИТЕ, СПОСОБНИ ДА ГИ ИЗЛЕКУВАТ" ОТ ЕВГЕНИЙ БОЖИЕВ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Ако сте се уморили от честите посещения в медицинските кабинети и купищата лекарства, които трябва да приемате, ако въпреки тях не получавате изцеление, може би е време да потърсите друго решение...

new anim kniga na jivota 650x650

Една книга, която разрушава много от традиционните възгледи за развитието на заболяванията... Всеки има право да знае, че може сам да поддържа организма си в добро състояние.

Промоцията e валидна само при поръчка онлайн!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki