Gnezdoto.net
Тест: Какво всъщност е най-важно за вас? Точно днес!

Тест: Какво всъщност е най-важно за вас? Точно днес!

Искате да разберете как се чувствате в момента? Какви са страховете ви? Кой човек е най-близо до вас? Кой искате да ви обича? Какво е за вас сексът? ...

Предлагаме ви следния тест и се надяваме, че решавайки го, ще получите желаните отговори.

За целта е нужно да приготвите чист лист хартия и молив. След прочитането на всеки въпрос, веднага записвайте отговора. Не си давайте време за размисъл. Запишете или нарисувайте първото нещо, което ви дойде наум.

Ето и въпросите. Ако отговаряте на тях веднага, без да се замисляте, ще успеете да установите контакт със своето подсъзнание, без да разчитате на логиката си.

1. Представете си, че се разхождате в гората с някого. Кой е той?

2. Разхождате се в гората и виждате наблизо едно животно. Какво е то?

3. Какво се случва, когато погледите ви с него се срещнат?

4. Вие продължавате разходката си. Излизате на поляна, където се намира домът на вашите мечти. Какви са неговите размери?

5. Има ли ограда около вашия дом?

6. Влизате в него. Отивате в трапезарията и поглеждате масата за хранене. Опишете без да се замисляте какво виждате на нея? А около нея?

7. Вие излизате от дома си през задната врата. И виждате паднала на тревата чаша. От какво е направена тя?

8. Какво ще направите, когато я видите?

9. Отивате до края на двора. Къщата е по средата. Там има водоем. Какъв е той?

10. Как ще преминете през водоема, за да продължите напред?

Отговорите на всички въпроси, които сте записали, показват вашите ценности и идеали. Ето как може да ги анализирате:

1. Човекът, с който се разхождате – това е най-важният човек във вашия живот.

2. Размерът на животното, което сте срещнали – това е размерът на проблемите, такъв, какъвто го възприема вашето подсъзнанието. Колкото по-голямо е животното, толкова по-тежко ви е да живеете с тези проблеми.

3. Вашата реакция при неочакваната среща в гората е най-естественият за вас начин за решаване на проблемите -агресивен, пасивен или бягайки от тях.

4. Размерът на вашия дом – това е размерът на вашите амбиции. Ако той е прекалено голям, най-вероятно имате завишени очаквания от живота.

5. Ако домът ви няма ограда, значи сте открит и вътрешно освободен човек. Ако има ограда, то вие цените личното си пространство и очаквате същото поведение от другите. Вие никога не навлезете в личното пространство на другите без тяхното разрешение.

6. Ако в трапезарията не виждате храна, цветя или хора, това означава, че сте дълбоко нещастни и се чувствате самотни.

7. Здравината и качеството на материала, от който е направена чашата – това символизира вашите отношения в семейството. Еднократна пластмасова или хартиена чаша? Или стъклена? Тогава вие се тревожите за бъдещето на семейството си. Ако чашата в съзнанието ви е метална или порцеланова, няма от какво да се притеснявате за вашите семейни отношения.

8. Вашите действия говорят за отношението ви към човека, който е най-важният в живота ви.

9. Размерът на водоема – това е вашата сексуалност.

10. Колкото „по-мокър" начин за преминаване изберете, толкова по-голямо значение има за вас сексът.

Можете да правите този тест през няколко дни. Tой не отразява ваши фундаментални характеристики на личността ви, а вашето психическо и емоционално състояние в настоящия момент.

Вижте още: ПРОВЕРЕТЕ КАК РАБОТИ ВАШИЯТ МОЗЪК


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ "СЕПТЕМВРИ" - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promocia septemvri2022 kvadraten 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 2 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki