Gnezdoto.net
Тест: Какво всъщност е най-важно за вас? Точно днес!

Тест: Какво всъщност е най-важно за вас? Точно днес!

Искате да разберете как се чувствате в момента? Какви са страховете ви? Кой човек е най-близо до вас? Кой искате да ви обича? Какво е за вас сексът? ...

Предлагаме ви следния тест и се надяваме, че решавайки го, ще получите желаните отговори.

За целта е нужно да приготвите чист лист хартия и молив. След прочитането на всеки въпрос, веднага записвайте отговора. Не си давайте време за размисъл. Запишете или нарисувайте първото нещо, което ви дойде наум.

Ето и въпросите. Ако отговаряте на тях веднага, без да се замисляте, ще успеете да установите контакт със своето подсъзнание, без да разчитате на логиката си.

1. Представете си, че се разхождате в гората с някого. Кой е той?

2. Разхождате се в гората и виждате наблизо едно животно. Какво е то?

3. Какво се случва, когато погледите ви с него се срещнат?

4. Вие продължавате разходката си. Излизате на поляна, където се намира домът на вашите мечти. Какви са неговите размери?

5. Има ли ограда около вашия дом?

6. Влизате в него. Отивате в трапезарията и поглеждате масата за хранене. Опишете без да се замисляте какво виждате на нея? А около нея?

7. Вие излизате от дома си през задната врата. И виждате паднала на тревата чаша. От какво е направена тя?

8. Какво ще направите, когато я видите?

9. Отивате до края на двора. Къщата е по средата. Там има водоем. Какъв е той?

10. Как ще преминете през водоема, за да продължите напред?

Отговорите на всички въпроси, които сте записали, показват вашите ценности и идеали. Ето как може да ги анализирате:

1. Човекът, с който се разхождате – това е най-важният човек във вашия живот.

2. Размерът на животното, което сте срещнали – това е размерът на проблемите, такъв, какъвто го възприема вашето подсъзнанието. Колкото по-голямо е животното, толкова по-тежко ви е да живеете с тези проблеми.

3. Вашата реакция при неочакваната среща в гората е най-естественият за вас начин за решаване на проблемите -агресивен, пасивен или бягайки от тях.

4. Размерът на вашия дом – това е размерът на вашите амбиции. Ако той е прекалено голям, най-вероятно имате завишени очаквания от живота.

5. Ако домът ви няма ограда, значи сте открит и вътрешно освободен човек. Ако има ограда, то вие цените личното си пространство и очаквате същото поведение от другите. Вие никога не навлезете в личното пространство на другите без тяхното разрешение.

6. Ако в трапезарията не виждате храна, цветя или хора, това означава, че сте дълбоко нещастни и се чувствате самотни.

7. Здравината и качеството на материала, от който е направена чашата – това символизира вашите отношения в семейството. Еднократна пластмасова или хартиена чаша? Или стъклена? Тогава вие се тревожите за бъдещето на семейството си. Ако чашата в съзнанието ви е метална или порцеланова, няма от какво да се притеснявате за вашите семейни отношения.

8. Вашите действия говорят за отношението ви към човека, който е най-важният в живота ви.

9. Размерът на водоема – това е вашата сексуалност.

10. Колкото „по-мокър" начин за преминаване изберете, толкова по-голямо значение има за вас сексът.

Можете да правите този тест през няколко дни. Tой не отразява ваши фундаментални характеристики на личността ви, а вашето психическо и емоционално състояние в настоящия момент.

Вижте още: ПРОВЕРЕТЕ КАК РАБОТИ ВАШИЯТ МОЗЪК


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ СВЕТОВНИЯ БЕСТСЕЛЪР "12 ПРАВИЛА ЗА ЖИВОТА: ПРОТИВООТРОВА СРЕЩУ ХАОСА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Авторът Джордан Питърсън е определян като „един от най-значителните съвременни мислители“ и „най-влиятелният интелектуалец на западния свят“, а милиони хора са вдъхновени от личността и словото му. На лекциите и публичните му изяви се стичат десетки хиляди, последователите му в YouTube надхвърлят 2,3 милиона души, в Twitter – 1,3 милиона, в Instagram – 1 милион, а видеоклиповете, създадени от негови почитатели, които циркулират в мрежата, наближават милиард.

animiran 12 pravila 30 650x650

12 правила за смислен и пълноценен живот. 12 правила, в които се преплитат хилядолетната човешка мъдрост, изумителните открития на авангардната наука и посланията на великата литература и философията.

 


5 КНИГИ, КОИТО ВДЪХНОВЯВАТ ЗА НОВО НАЧАЛО -30%

Преживявате криза, чувствате се изгубени, животът ви буксува...? Може би е време да преподредите приоритетите и да съберете куража за едно ново начало през 2020 година. Вижте 5 книги, които ще ви помогнат да погледнете нещата от друг ъгъл, да видите най-често срещаните капани по пътя към щастието и да изградите ваш собствен план за действие.

animiran 5 knigi nov start promo 2020
Промоцията продължава до 24.00 часа на 3 февруари 2020 г. /понеделник/!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki