Gnezdoto.net
Забавен тест за определяне на характера

Забавен тест за определяне на характера

Тези номерирани рисунки отразяват деветте основни типове личности. Изберете една от тях, която най-добре според вас пасва на характера ви. После прочетете описанието на типа в съответствие с номера на фигурата. Така ще научите повече за себе си и за емоционалните си особености. Това ще ви помогне в комуникацията с околните и разбирателството с близките ви хора.

1. Независими
Условията на околната среда ви влияят незначително. Имате нужда от свобода във всичко, без да ви притискат. Вие сами избирате начина си на живот и никой не може да ви спре. Много сте артистичен в работата и хобито си. Силно държите на своята независимост, като често правите точно противоположното на това, което се очаква от вас. Вие живеете, водени от собствените си идеи. Дори, ако вашите принципи ви карат постоянно "да плувате срещу течението", това не ви смущава.

2. Динамични и активни, екстроверти
Готови сте да поемате рискове и да правите големи инвестиции в името на интересна и разнообразна дейност. Рутината буквално ви парализира. Обичате да вземате активно участие във всички събития. Вашата инициативност винаги е много силна.

3. Здраво стъпили на краката си. Добре балансирани, хармонични
Предпочитате да бъдете естествени и това не ви представлява трудност. Хората ви се възхищават, защото винаги могат да разчитат на вас. В непосредствена близост до вас те се чувстват в безопасност. Възприемат ви като човек с топло сърце. Вие сте далеч от баналното и претенциозното. Склонни сте да бъдете скептични към капризите на модата. За вас дрехите трябва да са практични и скромно елегантни.

4. Добри професионалисти, прагматични, уверени в себе си
Вие предпочитате да държите юздите в живота си и да действате, а не да разчитате на късмета. Разрешавате проблемите рационално, без да ги усложнявате. Реалист сте и не изпадате в колебания. Често ви поверяват важна работа, защото знаят, че може да се разчита на вас. Никога не сте напълно удовлетворени от направеното, защото вярвате, че винаги може да бъде по-добре.

5. Миролюбиви, сдържани, неагресивни
Вие сте деликатни и лесно се живее с вас. Лесно създавате приятелства. Отнасяте се мило както към близките си хора, така и към непознати. Доставя ви удоволствие да се наслаждавате на живота и да се забавлявате, но по ваш вкус. Имате нужда от ваше собствено лично пространство. Харесва ви понякога да се оттегляте на непознати места, но не се стремите към уединен живот. Вие сте в мир със себе си и цените това, което животът ви дава.

6. Безгрижни, жизнерадостни, весели
Обичате свободния и спонтанен живот. Опитвате се да го живеете на пълни обороти, като се ръководите от мотото: "Живеем само веднъж!". Вие сте много любопитни и отворени към света. Ставате известни благодарение на гъвкавостта си. Не ви харесва твърде голямата обвързаност с каквото и да било. Обичате да експериментирате и да намирате нови ресурси. Винаги сте готови за изненади.

7. Романтични, мечтатели, емоционални
Вие сте много чувствителен човек. Отказвате да гледате на нещата само от рационална гледна точка. Това, което чувствате, е много важно за вас. Смятате, че в живота трябва да има мечти. Затова избягвате комуникацията с хора, за които романтизмът е чужд и се ръководят само от здравия разум. Стремите се към това нищо да не ограничава вашите настроения и емоции.

8. Аналитични, надеждни, по-уверени
Вашата оценка на ситуацията е с най-високо качество. Обичате да се ласкаете, че сте измислили нещо, за което никой друг не се е сетил. В живота ви важна роля играе културата. Вие сте намерили своя собствен стил, който е елегантен, оригинален и свободен от капризите на модата. Вашата идеология е усъвършенстваното удоволствие. Оценявате културното равнище на хората, с които общувате.

9. Интровертни, чувствителни, сериозни
Вие сте по-склонни от други хора да стигате до същността на нещата, да се ровите в себе си и чувствата си. Не одобрявате повърхностните неща и лекомислието. Предпочитате да бъдете сами пред това да слушате празни приказки. Вашите отношения с приятелите ви трябва да са много добри, за ви осигуряват вътрешен мир и хармония. В същото време за вас не е проблем да живеете самостоятелно дълго време. Вие не бихте се отегчили от това.

източник: saveti.framar.bg

Вижте още: КОЯ Е ТВОЯТА ИСТИНСКА ЗОДИЯ СПОРЕД НАЙ-ТОЧНИЯ ХОРОСКОП В СВЕТА?


ДВЕ КНИГИ, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ДА УПРАВЛЯВАТЕ СЪДБАТА СИ: "СТРЕСЪТ - ПРИЯТЕЛ ИЛИ ВРАГ" И "ИНСТИНКТЪТ НА ВОЛЯТА" ОТ КЕЛИ МАКГОНИГЪЛ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Ако фразите "Нямам воля" и "Стресът ме убива" тровят живота ви, тези книги са за вас! Две практически ръководства, основани на авангардни научни изследвания, от д-р Кели Макгонигъл!

animiran promopaket kelly mcgonigal

Кели Макгонигъл e доктор на науките, психолог, изследовател, преподавател в Станфордския университет и автор и водещ на два от най-популярните курсове в Станфорд – „Наука за силата на волята“ и „Новата наука за стреса“.

 


ЗИМНА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

zimna promociq min
Промоцията продължава до 28 февруари 2023 г.

 


ВСЕКИ ДЕН ДО 28 ФЕВРУАРИ 2023 Г. - ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

"Да четеш хубава книга е като непрекъснат диалог, в който книгата говори, а душата отговаря…" Андре Мороа

kniga s podaryk animiran new price

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki