Gnezdoto.net
Специално за мъже: 10 стъпки до щастливата връзка!

Специално за мъже: 10 стъпки до щастливата връзка!

Ако се чудиш каква е рецептата за щастливата връзка и защо не можеш да я постигнеш, то тази статия ще ти е от полза. Но преди да я прочетеш, ето и една малка тайна, която много мъже не знаят: Ключът към щастливата връзка се крие в щастливата жена!

Ето как да "създадеш" щастливата жена:

1. Всеки ден й напомняй колко специална е тя за теб!
Няма жена, която да не изпитва нужда от внимание. А усещането, че е специална и различна за теб е движеща сила в живота й.

2. Признавай и насърчавай нейната интуиция и интелект!
Много господа, които са успешни в своята кариера, пренебрегват или дори не виждат какви знания и интелект притежава жената до тях. Това, че тя не е компетентна в тяхната област на развитие, не значи, че не е компетентна в много други. А нейната дълбока женска интуиция може да бъде добър барометър за всеки мъж. Използвай този ресурс и я насърчавай да го развива!

3. Споделяй и слушай какво споделя тя!
Няма спор, че жените говорят много повече отколкото на мъжете би им се искало, но това не винаги е толкова лошо. Това, че споделя означава, че е готова и да слуша. За нея общуването е начин за свързване и знак за приемане, затова не пренебрегвай диалога.

4. Покажи й, че може да разчита на теб!
Всяка жена носи в себе си потребността да се чувства сигурна и защитена. Усещането за сигурност е водещо в избора й на партньор и баща на децата й. Нейната природа е да бъде по-слабата, да бъде пазена и защитавана, да усеща, че някой се грижи за нея, за да може тя спокойно да се отдаде на грижите по децата, домът и семейството.

5. Благодари й за това, че е добра майка!
Няма по-голямо признание за жената от това! Стремежът към това да бъде най-добрата майка за децата си е толкова силен, че понякога може да притъпи всички останали стремежи в живота й. Ако искаш да свалиш напрежението и несигурността й и да повишиш нейната увереност и спокойствие в тази посока, то признавай и хвали нейните качества като майка. Тук едно „Браво, справяш се чудесно!" прави чудеса!

6. Благодари за цялата домакинска работа, която тя върши!
Да, тя е тази, която по-често готви, чисти и подрежда къщата, но това не значи, че е нейно задължение. Водена от стремежа да създаде приятна обстановка за любимите си хора, тя се грижи за всичко това. Цени тези усилия и благодари за тях!

7. Питай я дали има нужда от твоята помощ всеки ден!
Да предложиш помощ означава да признаеш нейната нежност, женственост и слабост. „Имаш ли нужда от помощ?", „Как мога да ти помогна?" са изречения, които жените в днешно време все по-рядко чуват и това често ги кара да се държат като „мъже" и да правят всичко сами. А това ги кара да се чувстват неудовлетворени и уморени.

8. Когато те ядосва, кажи, че я обичаш и е важна за теб!
Зад крещящата и сърдита жена много често се крие една несигурна в себе си жена, която има нужда да чуе, че е обичана и ценна, кажи й го!

9. Прави поне по едно нещо на ден, заради което тя да ти благодари!
Харесва ли ти усещането, което изпитваш, когато тя се усмихва широко, целува те и ти благодари? Нима това не засилва твоята увереност, мъжка сила и самочувствие? Е, ако искаш да го получаваш, вече знаеш рецептата.

10. Докосвай я! Прегръщай я! Целувай я!
Знаеш ли, че повечето жени, когато са в прегръдките на любимия мъж изпитват силно вълнение, радост и усещане за сигурност, а целувката е знакът на любовта, от който се нуждаят всеки ден. Показвай любовта!

Е, не звучи толкова трудно и невъзможно, нали? Пътят до щастливата жена е път, който може да ви направи още по-уверени и силни, а щастливата жена ще направи и невъзможното, за да ощастливи мъжа до себе си! Опитайте!

Неви Боджукова е семеен консултант. Вижте още нейни статии и допълнителна информация за нея ...

Вижте още: ОБИЧАЙ ТОВА, КОЕТО ИМАШ, ПРЕДИ ЖИВОТЪТ ДА ТЕ НАУЧИ ДА ОБИЧАШ ОНОВА, КОЕТО СИ ИМАЛ!


ДВЕ КНИГИ, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ДА УПРАВЛЯВАТЕ СЪДБАТА СИ: "СТРЕСЪТ - ПРИЯТЕЛ ИЛИ ВРАГ" И "ИНСТИНКТЪТ НА ВОЛЯТА" ОТ КЕЛИ МАКГОНИГЪЛ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Ако фразите "Нямам воля" и "Стресът ме убива" тровят живота ви, тези книги са за вас! Две практически ръководства, основани на авангардни научни изследвания, от д-р Кели Макгонигъл!

animiran promopaket kelly mcgonigal

Кели Макгонигъл e доктор на науките, психолог, изследовател, преподавател в Станфордския университет и автор и водещ на два от най-популярните курсове в Станфорд – „Наука за силата на волята“ и „Новата наука за стреса“.

 


ЗИМНА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

zimna promociq min
Промоцията продължава до 28 февруари 2023 г.

 


ВСЕКИ ДЕН ДО 28 ФЕВРУАРИ 2023 Г. - ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

"Да четеш хубава книга е като непрекъснат диалог, в който книгата говори, а душата отговаря…" Андре Мороа

kniga s podaryk animiran new price

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki