Gnezdoto.net
Специално за мъже: 10 стъпки до щастливата връзка!

Специално за мъже: 10 стъпки до щастливата връзка!

Ако се чудиш каква е рецептата за щастливата връзка и защо не можеш да я постигнеш, то тази статия ще ти е от полза. Но преди да я прочетеш, ето и една малка тайна, която много мъже не знаят: Ключът към щастливата връзка се крие в щастливата жена!

Ето как да "създадеш" щастливата жена:

1. Всеки ден й напомняй колко специална е тя за теб!
Няма жена, която да не изпитва нужда от внимание. А усещането, че е специална и различна за теб е движеща сила в живота й.

2. Признавай и насърчавай нейната интуиция и интелект!
Много господа, които са успешни в своята кариера, пренебрегват или дори не виждат какви знания и интелект притежава жената до тях. Това, че тя не е компетентна в тяхната област на развитие, не значи, че не е компетентна в много други. А нейната дълбока женска интуиция може да бъде добър барометър за всеки мъж. Използвай този ресурс и я насърчавай да го развива!

3. Споделяй и слушай какво споделя тя!
Няма спор, че жените говорят много повече отколкото на мъжете би им се искало, но това не винаги е толкова лошо. Това, че споделя означава, че е готова и да слуша. За нея общуването е начин за свързване и знак за приемане, затова не пренебрегвай диалога.

4. Покажи й, че може да разчита на теб!
Всяка жена носи в себе си потребността да се чувства сигурна и защитена. Усещането за сигурност е водещо в избора й на партньор и баща на децата й. Нейната природа е да бъде по-слабата, да бъде пазена и защитавана, да усеща, че някой се грижи за нея, за да може тя спокойно да се отдаде на грижите по децата, домът и семейството.

5. Благодари й за това, че е добра майка!
Няма по-голямо признание за жената от това! Стремежът към това да бъде най-добрата майка за децата си е толкова силен, че понякога може да притъпи всички останали стремежи в живота й. Ако искаш да свалиш напрежението и несигурността й и да повишиш нейната увереност и спокойствие в тази посока, то признавай и хвали нейните качества като майка. Тук едно „Браво, справяш се чудесно!" прави чудеса!

6. Благодари за цялата домакинска работа, която тя върши!
Да, тя е тази, която по-често готви, чисти и подрежда къщата, но това не значи, че е нейно задължение. Водена от стремежа да създаде приятна обстановка за любимите си хора, тя се грижи за всичко това. Цени тези усилия и благодари за тях!

7. Питай я дали има нужда от твоята помощ всеки ден!
Да предложиш помощ означава да признаеш нейната нежност, женственост и слабост. „Имаш ли нужда от помощ?", „Как мога да ти помогна?" са изречения, които жените в днешно време все по-рядко чуват и това често ги кара да се държат като „мъже" и да правят всичко сами. А това ги кара да се чувстват неудовлетворени и уморени.

8. Когато те ядосва, кажи, че я обичаш и е важна за теб!
Зад крещящата и сърдита жена много често се крие една несигурна в себе си жена, която има нужда да чуе, че е обичана и ценна, кажи й го!

9. Прави поне по едно нещо на ден, заради което тя да ти благодари!
Харесва ли ти усещането, което изпитваш, когато тя се усмихва широко, целува те и ти благодари? Нима това не засилва твоята увереност, мъжка сила и самочувствие? Е, ако искаш да го получаваш, вече знаеш рецептата.

10. Докосвай я! Прегръщай я! Целувай я!
Знаеш ли, че повечето жени, когато са в прегръдките на любимия мъж изпитват силно вълнение, радост и усещане за сигурност, а целувката е знакът на любовта, от който се нуждаят всеки ден. Показвай любовта!

Е, не звучи толкова трудно и невъзможно, нали? Пътят до щастливата жена е път, който може да ви направи още по-уверени и силни, а щастливата жена ще направи и невъзможното, за да ощастливи мъжа до себе си! Опитайте!

Неви Боджукова е семеен консултант. Вижте още нейни статии и допълнителна информация за нея ...

Вижте още: ОБИЧАЙ ТОВА, КОЕТО ИМАШ, ПРЕДИ ЖИВОТЪТ ДА ТЕ НАУЧИ ДА ОБИЧАШ ОНОВА, КОЕТО СИ ИМАЛ!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki