Gnezdoto.net
Зрелостта е времето за съвършенство във всяко отношение!

Зрелостта е времето за съвършенство във всяко отношение!

Джоан Бани спада към жените-пуми (така наричат жените на зряла възраст, които привличат по-млади мъже), среща се с мъже, видимо по-млади от нея, и периодично води рубрики в списания - как да станеш истинска „пума". Бани е убедена, че всяка жена може да постигне такова преобразяване.

- Всеки може да промени живота си - казва тя. - За целта трябва да се съсредоточите над това, което искате да постигнете, а не да съжалявате за това, което вече имате. Всъщност прегради няма. Важното е да приемете себе си. Само така можете да разкриете истинския си потенциал. Това е проста истина, но на мен ми трябваха петдесет години, за да я проумея.

Джоан е от Сан Франциско. На 60 години тя решава да промени живота си и най-сетне да стане щастлива, привлекателна и секси. Сега Джоан Бани е на 68. Тя излиза на срещи с по-млади мъже, изнася лекции и сериозно замисля да напише следващата си книга – „Секси след 70-те".

Днес Джоан Бани е в прекрасна физическа и душевна форма, но невинаги е било така.

- Младостта не беше най-щастливият период в живота ми - признава тя. - Страдах от депресия, наднормено тегло, бях работохолик, имах нещастен брак и дори ми идваха мисли за самоубийство.

В крайна сметка на около 60-годишна възраст Бани била разведена жена, майка на пораснала и самостоятелна дъщеря. Е, дошло времето най-сетне да се заеме със собствения си живот. Отказала цигарите (пушела от 30 години), заела се с фитнес, преминала на здравословно хранене и започнала да пие големи количества йонизирана вода. В резултат за четири години свалила петнайсет килограма и се почувствала наистина прекрасно.

- Предпочитам да се подмладявам, а не да остарявам - казва Джоан Бани. - Никога не е късно да започнем да се променяме.

Бани е убедена, че възрастта не е повод да се отказваме от романтични връзки. „Зрелостта е времето за съвършенство във всяко отношение, включително в сексуалния живот" - смята тя.

Историята на Джоан Бени е част от книгата "Пожелах и успях!" - 31 удивителни истории за жени, доказали, че никога не е късно да реализираш своята най-невероятна мечта. Един проект на Владимир Яковлев.

Книгата можете да поръчате в книжарница Gnezdoto


ЕДНА КНИГА ЗА ВСЕКИ! ПОЖЕЛАХ И УСПЯХ! ЗАВИСИ ОТ ТЕБ!

pojalah uspqh

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki