Gnezdoto.net
7 ефективни утвърждения за всеки ден

7 ефективни утвърждения за всеки ден

Ефективните и редовни утвърждения са един от начините за постигане на успех. Ако си казваме поне по едно всеки ден и успеем да превърнем това в навик, скоро ще забележим как в живота ни се въплъщават като че ли от нищото сбъднатите ни желания и дребните неща, за които сме си мислели.

Ето 7 позитивни мисли, които можете да опитате да изричате, за да изпробвате резултата.

1. Моята Вселена се грижи за мен!
Лично аз, понякога изпадам в състояние на постоянни и всякакви утвърждения, за да постигна отчаяно целта си за момента. В един момент вдигам ръце и си казвам горната мисъл. Нищо не ми действа по-успокояващо! Тези думи обобщават всичките ми стремежи и желания и ми носят вътрешна хармония. Знам, че като намаля важността и се оставя в ръцете на Вселената, ще получа най-доброто за себе си.

2. Благодаря за благоденствието в живота ми!
Чувствам се толкова добре, изричайки това! Думата „благодаря" сякаш поставя на място всички бушуващи в мен емоции, напиращи да избликнат на повърхността. С нея усещам смиреност, намирам утеха и изпращам обратно в пространството цялата позитивна енергия, която получавам. Така възстановявам равновесието и задействам вселенските закони.

3. Винаги имам излишни пари!
Някои хора казват, че парите не са всичко. Така е, но малко са тези, които не се нуждаят от тях, нали? Повечето от нас са научени, че нищо не идва даром, че парите се изкарват с труд, пот и изобщо, схванахте идеята. Само че с подобни мисли финикийските знаци ще продължават да не ви достигат, а портмонето ви няма да се напълни повече. С позитивни утвърждения обаче това може да се промени. Както знаем, Законът за привличането гласи: „Каквото даваш, това получаваш". В случая – каквото мислиш, това и ще дойде при теб. Ако всеки ден си повтаряте, че винаги имате излишни пари, по чудо портмонето ви ще бъде винаги достатъчно заредено и ще ви останат дори. Изпробвала съм го. Думите трябва да са точно тези, защото „Винаги имам достатъчно пари" например, ще значи, че ще имате само толкова, колкото да ви стигнат и нищо повече.

4. Аз заслужавам най-доброто в живота си!
Искайте най-доброто, бъдете смели, рискувайте! Протегнете се и вземете възможно най-добрата част. Не се задоволявайте с останките, не си сипвайте трътката или крилото от пилето, защото така винаги ще получавате последното парче и ще си резервирате най-лошото място/заплата/задължения....списъкът е безкраен. Това е вашият живот и точно вие сте роден уникален на тази земя. Просто разтворете ръцете си, за да получите това, което искате и е предназначено за вас.

5. Аз мога!
Едва ли има достатъчно думи, с които да наблегна колко важно е това утвърждение! Ничия похвала няма да ви донесе успех както собствената ви вяра, че можете. Повтаряйте си, че сте способни всеки ден и така ще се чувствате окрилени във възможностите си, смели в мечтите си и сигурни в бъдещето си. Не губете лесно кураж, не се оставяйте по течението и се поздравявайте за всяка своя сполука. Вие можете!

6. Аз привличам възможностите!
Всички искаме „да ни върви по вода", „късметът да кацне на рамото" и „пътят ни да е осеян с рози". Можем да го постигнем с позитивни утвърждения като това. С тези думи пред нас ще се отворят нови врати, ще изникнат чудесни възможности и ще получим разнообразие от шансове. Полезно е да си ги казваме поне веднъж дневно, за да си осигурим прекрасни нови стартове и да се изявим на нови фронтове.

7. Винаги и във всичко ми върви!
Утвърждението е изключително мощно и съдържа силен енергиен заряд. То ще ви донесе късмет във всяко начинание. Самото му изричане ще ви накара да повярвате в успеха си. Ще започнете да попадате във все повече благоприятни обстоятелства и да бъдете в центъра на изобилието. Ще пожънете красивата реколта от засяването на позитивни утвърждения.

Източник: motiviraime

Вижте още: ВЗЕМЕТЕ РЕШЕНИЕ ДА ДАВАТЕ

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki