Gnezdoto.net
Говорете за щастие.  Упорствайте в радостта си

Говорете за щастие. Упорствайте в радостта си

Отговорни сме за всяка дума, която произнасяме. Тя ще подейства на някого или за добро, или за лошо. Говорете за здраве, щастие и просперитет и ще внесете все повече и повече здраве, щастие и просперитет в живота на много хора.

ГОВОРЕТЕ ЗА ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ПРОСПЕРИТЕТ
Когато умът е депресиран, той е сляп. Вижда само тъмнината. Когато обаче светлината на радостта се прокрадне, всичко се променя. Затова говорете за щастие на всички хора по всякакви поводи.

Говорете за щастие. Когато нещата изглеждат мрачни, говорете за щастие. Когато нещата изглеждат ярки, говорете за още повече щастие. Упорствайте в радостта си, когато другите са тъжни. Говорете им за щастие и те скоро ще се почувстват по-добре. Говорете за щастие – заслужава си във всяко едно отношение. Бъдете слънце за другите и за другите ще е удоволствие да бъдат слънце за вас. Говорете за щастие и здравето ви ще се подобри, умът ви ще е бодър, а личността ви ще бъде много по-атрактивна. Характеристиките, които щастието ще ви придаде, ще се предадат и на онези, които имат удоволствието да ви слушат, когато говорите за щастие.

Говорете за щастие и винаги ще бъдете в щастливо състояние на ума. Ще насърчите хиляди други да направят същото. Ще станете фонтан от радост сред градината на човешкия живот.

Говорете за просперитет. Когато времената не са добри, самият човек трябва да ги направи по-добри. Той може да ги направи по-добри като дава най-доброто от себе си и като вярва в силата, която генерира просперитет. Вярвайки в просперитета, хората ще мислят постоянно за него и ще живеят в него. Така те ще правят необходимото за генерирането на просперитет.. Просперитетът е крайно атрактивен. Колкото повече го внушавате в умовете на другите, толкова по-атрактивен става, докато никой не успее да му устои. Когато идеята за просперитета влезе в ума ни, от този момент ще започнем да произвеждаме просперитет. Придържайте се към силата, която генерира изобилие, като безрезервно ѝ вярвате и ще преодолеете всяка враждебност и ще достигнете най-високата цел, която сте си поставили.

Говорете за здраве. То е най-доброто лекарство. Хората ще спрат да се разболяват, когато спрат да говорят за болести. Говорете за здраве и се чувствайте добре. Говорете за здраве на болния и ще го накарате да си мисли за здраве. Човек, който мисли за здраве, ще бъде здрав, а здравият ще произведе здраве. Ако колегите ви се наслаждават като обсъждат в детайли всичко, което знаят за злините в обществото, избистрете мътните води на разговора им като говорите за здраве. Настоявайте да говорите за здраве. Докажете, че по света има повече здраве, отколкото болести и следователно здравето е по-важната тема. Мнозинството решава. Здравето е мнозинство. Увеличете още повече мнозинството като говорите за здраве.

Следователно говорете за здраве, щастие и просперитет и помогнете на всеки, включително на себе си, да се приближите към здравето, щастието и просперитета.

Силата на думите е огромна както за човека, който говори, така и за този, който слуша. Най-простият начин да използвате силата е да се научите да говорите за неща, които желаете. Говорете за нещата, които очаквате или искате да реализирате. Говорете за нещата, които искате да придобиете или постигнете. Така карате силата на думите да работи за вас и с вас, за да постигнете целта, която сте си поставили. Каквото и да се случи, говорете за здраве, щастие и просперитет. Казвайте, че сте добре. Казвайте, че сте щастливи. Казвайте, че просперирате. Наблягайте на всичко добро в живота и силата на всевишния ще сбъдне желанията ви.

От книгата на Крисчън Ларсън „КАК ДА ПРЕВЪРНЕМ ИДЕАЛА В РЕАЛНОСТ – Пътят на здравето, щастието и просперитета. Приложна метафизика за начинаещи".


kak-da-prevyrnem-ideala-v-realnostКрисчън Ларсън си поставя сложната задача да ни покаже как да превърнем най-съкровения си идеал в реалност. В книгата той събира най-работещите методи и най-добрите и приложими идеи, за да ни вдъхнови и окуражи да не се предаваме, а да преследваме мечтите си. Ларсън създава едно магическо ръководство, което стъпка по стъпка показва как можем да превърнем живота си във вълнуващо пътешествие, като открием:

- Кои са първите стъпки към идеалното мислене
- Какво дава сила на есенните минзухари
- Кое определя съдбата на човека
- Защо на онзи, който има, му се дава повече
- Кои са преките пътища към щастието
- Какво е истинското предназначение на добротата и състраданието

"Ако цялото време и енергия, които се изразходват в копнежи и силни желания, бъдат вложени в научно и практическо личностно развитие, всеки човек за кратко време би станал толкова съвършен, колкото е съвършен неговият идеал." - Крисчън Ларсън


Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki