Gnezdoto.net
Simply Тина! Simply the best!

Simply Тина! Simply the best!

На 26 ноември 1939 г. е родена кралицата на рокендрола Тина Търнър. Едно от най-популярните имена в шоубизнеса, Търнър е определяна като най-успялата жена в рока, печелейки осем награди Грами и продавайки повече концертни билети от всеки друг солов изпълнител в историята.

Нейна запазена марка е енергичното и магнетично сценично присъствие и мощни вокали. Музикалната й кариера продължава повече от 60 години! Музикалното списание „Ролинг Стоун" я нарежда на 63-то място в списъка на 100-те най-велики творци за всички времена. През 1991 г. получава място в Залата на славата на рокендрола.

Споделяме ви някои нейни мисли за възрастта и живота и разбира се, нейното култово Simply The Best!

Никога няма да се предам в ръцете на старостта. Аз съм ОК с начина, по който старея.

За мен възрастта няма значение. 50 са днешните 30, а 70 - днешните 50. Няма правила, които гласят, че трябва да се обличаш по определен начин или да се държиш по точно определено. Живеем в интересни женски времена - aко изглеждаш добре и още можеш да правиш шоу. Ами иди и го направи!

Никога не съм имала проблем с това, че съм черна. Ако целият свят беше по този начин, може би щеше да има повече хармония и любов.

Преминала съм през всички разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога! Не удавих трудностите в алкохол, нито ги замъглих с наркотици. Никога не съм пушила дори. Успях да изплувам от морето на миналото си без последици и сега съм тук непокътната!

Може би щях да се предам през годините, ако си бях направила толкова много фейслифтинги, за да бъда Тина Търнър, че кожата ми вече падаше от лицето. Но аз не съм го направила! Аз съм силна!

Хората си мислят, че животът ми е бил труден, но за мен той беше едно прекрасно пътуване. Колкото по-възрастен ставаш, толкова повече осъзнаваш, че няма особено значение какво се случва, а как ти реагираш в ситуацията.

Източник: Маги С.

Вижте още: ДА КАЖЕШ "ОБИЧАМ ТЕ" – ЕДИН НЕВЕРОЯТЕН СПЕКТАКЪЛ НА ЛАРА ФАБИАН

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki