Gnezdoto.net
Не губи вяра!

Не губи вяра!

Тази статия е отправена към всички, които чакат своето нещо, каквото и да е то. Към всеки, който смята, че не е на мястото си, че все още не е постигнал онова, което желае, или не е открил своята половинка. Имайте търпение и вяра. Най-важното е да бъдете себе си, да бъдете верни на усещанията си, независимо кой ви разбира или е с вас. Понякога ни се иска всичко да се случи бързо, тук и сега, но всяко нещо си има неговото време да се прояви. И колкото по-добре се разбере това, толкова по-леко ще се изчака случването му.

Има моменти, когато човек е сам, напълно сам, дори близките му не го разбират. В такива моменти се стъпва здраво на крака и продължава. В тези моменти съдбата ни показва колко сме силни, колко много можем сами и как трябва да се опрем първо на себе си. Знам, има такива моменти, аз съм имала такива, мои приятели са били в такива моменти. Има моменти, когато се чувстваш неразбран, самотен, не си сигурен, че някога ще успееш, не знаеш дали ще откриеш своя човек.

В тези моменти имай вяра, имай силната вяра, че твоето нещо е някъде по пътя към теб и те очаква. Само си създай честотата на енергията да се приближиш към него. Не се отчайвай, че няма да се получи. Имай вярата, че всичко твое е някъде там и се доближава към теб. Дай му възможност да се приближи към теб като си мислиш за него, като го вярваш с цялото си сърце, като визуализираш и дори живееш все едно е вече при теб. Всяко нещо си чака времето и подходящото пространство, за да се случи. Както знаем, всичко се случва в най-подходящото време.

Благодарността засилва привличането на точните неща, пускането на миналото и фокусирането само върху настоящия момент.

Най-важното – запомни, че всичко твое ще те настигне, че най-хубавото тепърва предстои. Но се настрой на честотата, с която можеш да засилиш идването му. Вярвай на усещанията си, слушай вътрешния си глас и го следвай. Онази тиха и мигновена светлинка, която ти дава отговор и те насочва.

В интуицията няма логика. Свикнали сме да обясняваме всичко с ума, понеже непознатото плаши или не може да съществува, щом няма доказателства или щом няма логика. Но не всичко в този живот е свързано с логика. Интуицията е интелигентното ни напътствие, вътрешният глас, който често знае повече, отколкото ние съзнателно сме успели да видим. И често интуицията дава напълно нелогични съвети, които ако бъдат подложени на мислене, може и да отхвърлим.

Интуицията ми прилича на любовта, тя е усещане, което е безгранично и никога не греши. Тя е онзи знак, който ако го последваме, ще ни открие нови богатства. Само трябва да забравим страха, от неизвестното, от непознатото. Често, когато съм имала нужда от отговор, той е идвал по необичаен начин. Просветлението е като мълния, като светлинка в тунела. В момент, когато си изправен пред дилеми и въпроси бушуват в теб, то идва и те озарява, толкова силно и ясно, че няма начин да го пропуснеш.

Може да четеш духовни книги, да стоиш в медитация много време, но когато търсиш, то не идва. Отговорът идва в най-подходящия момент, когато най-малко го очакваш, когато спреш да търсиш и просто си смирен. Тогава ти идва като на тепсия и с тих глас ти казва: „Ето ти отговора!“ Отговора на всички въпроси е в нас, не в книгите, не в мъдростите на известни. Той се крие в изживяването, в онзи така прекрасен момент на тишина, когато си тих....

Още статии на Видислава Тодорова и допълнителна информация за нея.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki