Gnezdoto.net
Молитва: Аз каня теб, Господи, пръв да прекрачиш прага ми днес...

Молитва: Аз каня теб, Господи, пръв да прекрачиш прага ми днес...

Игнажден. От това кой пръв ще ти влезе днес в къщата, зависи каква ще е цялата година.

Аз каня любовта да влезе и да изпълни дома ми с емоциите и цветовете си, да смекчи ъглите, да заглади ръбовете, да събере, да сближи, да помири, да обърне очите към сърцето. И каня здравето да влезе, да докосне всекиго и всичко и да им даде от силата и живината си, та никой да не се оттърва от здраве. Здрави да са решенията ни, постъпките ни, мислите ни. ЗдравоСловни да бъдат думите ни.

Аз каня изобилието да влезе и нека поръси със златен прашец работата ни, заниманията ни, стремежите ни, начинанията и мислите ни. Нека се отплаща трудът ни и богатството от него да е голямо, а също удовлетворението и щастието от него. Аз каня радостта да влезе и да усмихне всички – семейството ми, живота ни, сърцата ни.

И каня благодарността да влезе, та да се събуждам с първата мисъл за нея сутрин и веднага да осъзнавам, че даровете, които имам и получавам, са безкрайни. Аз каня възможностите да влязат, та да придобием ясен поглед за тях и смело сърце да ги следваме. Каня топлината, нежността, чудесата, щастливите попадения, приятелите, талантите, успеха, удовлетворението, щастието, разбирането, приемането, прошката, музиката, красотата, съвършенството, цветовете, уханията, многообразието.

Тази сутрин Бог прекрачи пръв прага ми...

източник: myvelikoturnovo.com

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki