Gnezdoto.net
Докато смъртта ви раздели

Докато смъртта ви раздели

Едва ли когато преди 73 години Джо и Хелън Ауър са чули тези думи пред олтара, са предполагали, че дори и смъртта няма да ги раздели.
Когато 94-годишната Хелън издъхнала на 15 октомври, нейният любим съпруг Джо се доближил до нея за последно сбогом и прошепнал: „Хелън, повикай ме у дома..."

28 часа по-късно, 100-годишният мъж също се преселил в отвъдното. При Хелън.

Това не е бляскава любовна история, изпълнена с обрати и драматизъм. Това е една история за истинската, тиха и простичка любов. Двамата съпрузи преживяли заедно 73 години и не можели един без друг. Целият им живот минал в град Синсинати, щата Охайо. Джо бил сдържан и дълбоко вярващ човек, истинска опора за семейството и съпругата си.

Заедно преминали през изпитанията на живота, преживели Великата депресия и Втората Световна война. Отгледали 10 деца и се радвали на 16 внука, 29 правнука и един праправнук.
Джо и Хелън били скромни и обикновени хора. Не искали нищо от живота... но получили всичко. Те просто били щастливи, а техният дом винаги бил пълен със смях и любов.

11132060-R3L8T8D-650-8

11131910-R3L8T8D-320-4 1413922717155 wps 27 Helen and Joe Auer have b

Децата им знаели, че Джо не може да преживее и денонощие без любимата си жена. Така и станало. Те били разделени от смъртта само за 28 часа.
Погребали двамата съпрузи заедно, а погребалната церемония се извършила в същата църква, в която преди толкова години чули думите „Докато смъртта ви раздели". 

източник: www.dailymail.co.uk

Вижте още: Любовта никога не се изморява, не остарява и не умира.


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ "СЕПТЕМВРИ" - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promocia septemvri2022 kvadraten 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 2 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki