Gnezdoto.net
Бързаме, все бързаме.... снимка: wallpoper.com

Бързаме, все бързаме....

За вечното бързане. И вечното закъсняване. За пропуснатите моменти. И неосъзнатите радости. За моя и твоя живот...

Тичаме, все тичаме...

Тичаме за работа, тичаме от работа към вкъщи – да сготвим, да изперем, да прегледаме домашните на децата, да закараме колата на ремонт, да намерим майстор за провредения електроуред вкъщи или за прокапалата чешма....
Тичаме по институции, поликлиники, задачи...

А всъщност замисляме ли се някога кой всъщност има нужда от това тичане...

Дали нуждата от добра дума или мила усмивка не е по-голяма от топло ядене и изгладена риза...

Дали нуждата да прегърнем детето си не е по-голяма от това играчките му да са подредени, да му прочетеш приказка, или просто да си поговорите, не е ли по-важно от това дали точно е изписана сложната дума в домашното му, дума, за която дори ти самият не си сигурен как се пише и какво точно означава...

Хора, спрете! Земята се върти винаги с една и съща скорост! Тя никога не тича!
Закъде тичаме тогава?!

Мястото, за което тичаме, винаги ще бъде там, където е, но хората, които обичаме, никога повече няма да са същите и мигът с тях никога повече няма да се повтори!

Забавете ход и преди всичко друго, което сте се разбързали да свършите, намерете време да спрете до тях и да ги попитате как са! Да им покажете цъфнало пролетно цвете, интересна мида на морския бряг или просто по-различно изглеждаща звезда на небето!

И в този миг си припомнете, че ги обичате и както те, така и вие имате нужда от всичко това! Подарете на душите им своята душа...

Moже да намерите Марияна Дживтерова в нейната facebook страница: facebook.com/ednasiti. Информация за нея и още нейни текстове ще намерите ТУК.

Вижте още: Нищо не трябва!


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

1 esenna promocia 2022 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 31 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki