Gnezdoto.net

Танцът на любовта - Патрик Суейзи и съпругата му Лиса Нийми

Една любов, продължила цял живот... Такава е любовта на Патрик Суейзи и Лиса Нийми. Запознават се, когато той е на 18, а тя - на 15. Лиса ходи на уроци по танци при майка му. Влюбват се от пръв поглед. Когато Лиса навършва 18, двамата се женят и остават неразделни 34 години, до смъртта на Патрик през 2009 г. В едно свое интервю актьорът споделя, че именно тази жена, любовта на живота му, е вдъхновението за хита му "She's Like the Wind"...

През 1994 г. двамата изпълняват великолепен танц на песента на Уитни Хюстън "All the Man That I Need" по време на връчването на Световните музикални награди. Toва е своеобразен жест към песента-победител. Това е и първата им танцова поява заедно по телевизията. Изгледайте клипа. Вижте и реакцията на Уитни в публиката. Докоснете се отново до двама прекрасни изпълнители, които напуснаха този свят, но го оставиха малко по-добър, малко по-светъл, носещ малко повече любов...

В памет на Патрик Суйзи и Уитни Хюстън.

Вижте още: Патрик Суейзи: Победата за мен е да не се предаваш, да поемеш всяка топка, която съдбата хвърля към теб. И да продължиш.

Кизомба - танцът, който разказва една романтична история


НОВА КНИГА! "ПРЕДАЙ НАТАТЪК ЛЮБОВТА" - 150 СЪВРЕМЕННИ ПРИТЧИ ЗА ЧУДОТО НА ЖИВОТА - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

150 истории със сюжети от нашето съвремие, които споделят мъдрост, подсказват решение, успокояват и вдъхват надежда. И предават своето послание: Не позволявайте огънят на любовта в сърцето ви да загасне. Той ще осветява пътя ви и ще бъде като здрава скала под краката ви в трудни моменти. Раздавайте щедро от този огън на хората около вас. Не прекъсвайте веригата на доброто... Предавайте нататък любовта!

animiran predai natatyk lubovta 650x650

"Не търси любовта, тя е навсякъде. Търси вътре в себе си покривалото, с което сам си я забулил..." Руми

 


ДВЕ КНИГИ! 300 ПРИТЧИ! МЪДРОСТ, ПРЕНЕСЕНА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ! - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА /при поръчка онлайн/

Безценна колекция от 300 притчи - отговори на всички въпроси, които човек си задава през живота си.

2 knigi pritchi promo january 2021 650x650 min

"Най-важната истина може да откриеш с помощта на един прост разказ, както изгубената златна монета - на светлината на най-евтината свещ."

gold button all promo min

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВИДЕО"

vig vsi4ki