Gnezdoto.net

Уникален български флашмоб! Трябва да го изгледате!

Знаете, че обичаме флашмоба. И често ви показваме клипчета от различни части на света с  всевъзможни музикални пърформанси. Но каква беше изненадата ни, когато попаднахме на този клип! Иска ни се да го бяхме открили преди няколко месеца, когато всички ние бяхме под влиянието на коледния дух... Но, както се казва, по-добре късно, отколкото никога. Затова сега ви подаряваме този уникален роден флаш моб и това прекрасно българско хоро... Невероятно е да усещаш как българската кръв тече в жилите ти!

И да не забравим: аплодисменти за ентусиастите от клуб по народни хора "Нашенци", гр. Русе! Надяваме се, че скоро да ги видим и в други градове на България!

Помогнете ни да разпространим този клип, приятели! Нека повече хора видят, че и у нас се случват подобни прекрасни инициативи! Танцьорите от клуб "Нашенци" го заслужават! Заслужаваме го и всички ние - време е да се усмихнем: и тук се случват чудеса!

Вижте още: Просто танцувай!


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ "СЕПТЕМВРИ" - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promocia septemvri2022 kvadraten 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 2 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВИДЕО"

vig vsi4ki