Gnezdoto.net

Рекламата, която просълзи света

"Мъжът и кучето" е част от кампания на аржентинската Фондация за трансплантации на черен дроб. Фондацията работи за това да убеждава хората в Аржентина в стойността и важността на донорството. Идеята на видеото е да ги окуражи да даряват органите си на пациенти в нужда.

Главен герой в сюжета е симпатично куче, вярно на стопанина си - възрастен мъж. То го следва навсякъде и споделя с него дните му, докато един ден мъжът внезапно се разболява. Откарват го в болница с остри болки в главата. Пред сградата на болницата най-верният му приятел - кучето, го чака да излезе жив и здрав дни наред, в дъжда. Един ден вратата на болницата се отваря и от нея излиза млада жена, която току-що е преживяла животоспасяваща операция. Кучето разпознава в нея стопанина си.

източник: manager.bg

Вижте още: КЪСОМЕТРАЖНИЯТ ФИЛМ "ПОДАРЪКЪТ" - ЕДНА РАЗТЪРСВАЩА ИСТОРИЯ


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ "СЕПТЕМВРИ" - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promocia septemvri2022 kvadraten 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 2 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВИДЕО"

vig vsi4ki