Gnezdoto.net

Рекламата, която просълзи света

"Мъжът и кучето" е част от кампания на аржентинската Фондация за трансплантации на черен дроб. Фондацията работи за това да убеждава хората в Аржентина в стойността и важността на донорството. Идеята на видеото е да ги окуражи да даряват органите си на пациенти в нужда.

Главен герой в сюжета е симпатично куче, вярно на стопанина си - възрастен мъж. То го следва навсякъде и споделя с него дните му, докато един ден мъжът внезапно се разболява. Откарват го в болница с остри болки в главата. Пред сградата на болницата най-верният му приятел - кучето, го чака да излезе жив и здрав дни наред, в дъжда. Един ден вратата на болницата се отваря и от нея излиза млада жена, която току-що е преживяла животоспасяваща операция. Кучето разпознава в нея стопанина си.

източник: manager.bg

Вижте още: КЪСОМЕТРАЖНИЯТ ФИЛМ "ПОДАРЪКЪТ" - ЕДНА РАЗТЪРСВАЩА ИСТОРИЯ


НОВА КНИГА! "ПРЕДАЙ НАТАТЪК ЛЮБОВТА" - 150 СЪВРЕМЕННИ ПРИТЧИ ЗА ЧУДОТО НА ЖИВОТА - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

150 истории със сюжети от нашето съвремие, които споделят мъдрост, подсказват решение, успокояват и вдъхват надежда. И предават своето послание: Не позволявайте огънят на любовта в сърцето ви да загасне. Той ще осветява пътя ви и ще бъде като здрава скала под краката ви в трудни моменти. Раздавайте щедро от този огън на хората около вас. Не прекъсвайте веригата на доброто... Предавайте нататък любовта!

animiran predai natatyk lubovta 650x650

"Не търси любовта, тя е навсякъде. Търси вътре в себе си покривалото, с което сам си я забулил..." Руми

 


ДВЕ КНИГИ! 300 ПРИТЧИ! МЪДРОСТ, ПРЕНЕСЕНА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ! - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА /при поръчка онлайн/

Безценна колекция от 300 притчи - отговори на всички въпроси, които човек си задава през живота си.

2 knigi pritchi promo january 2021 650x650 min

"Най-важната истина може да откриеш с помощта на един прост разказ, както изгубената златна монета - на светлината на най-евтината свещ."

gold button all promo min

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВИДЕО"

vig vsi4ki