Gnezdoto.net

Остави телефона докато пътуваш!

Все по-често се сблъскваме с трагедии по пътищата. По нелеп начин загиват множество хора. И вместо да държим отговорни за това редица институции и да чакаме да предприемат спешни промени, трябва да обърнем внимание на собственото си поведение и навици като участници в движението, било то пешеходци или шофьори. Именно към това призовават и от Volkswagen.

Те провеждат експеримент, чрез който доказват, че миг невнимание - едно просто поглеждане на телефона, може да предизвика фатални последици. Вижте това видео! Споделете го! И нека всички се сещаме за него всеки път, когато сме на пътя и телефонът ни звънне! Обаждането може да почака, но живот обратно не можем да върнем...

Вижте още: ОЦЕНЯВАМЕ ЖИВОТА, КОГАТО СМЕ НА ПЪТ ДА ГО ЗАГУБИМ


НОВА КНИГА! "ПРЕДАЙ НАТАТЪК ЛЮБОВТА" - 150 СЪВРЕМЕННИ ПРИТЧИ ЗА ЧУДОТО НА ЖИВОТА - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

150 истории със сюжети от нашето съвремие, които споделят мъдрост, подсказват решение, успокояват и вдъхват надежда. И предават своето послание: Не позволявайте огънят на любовта в сърцето ви да загасне. Той ще осветява пътя ви и ще бъде като здрава скала под краката ви в трудни моменти. Раздавайте щедро от този огън на хората около вас. Не прекъсвайте веригата на доброто... Предавайте нататък любовта!

animiran predai natatyk lubovta 650x650

"Не търси любовта, тя е навсякъде. Търси вътре в себе си покривалото, с което сам си я забулил..." Руми

 


ДВЕ КНИГИ! 300 ПРИТЧИ! МЪДРОСТ, ПРЕНЕСЕНА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ! - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА /при поръчка онлайн/

Безценна колекция от 300 притчи - отговори на всички въпроси, които човек си задава през живота си.

2 knigi pritchi promo january 2021 650x650 min

"Най-важната истина може да откриеш с помощта на един прост разказ, както изгубената златна монета - на светлината на най-евтината свещ."

gold button all promo min

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВИДЕО"

vig vsi4ki