Gnezdoto.net

Остави телефона докато пътуваш!

Все по-често се сблъскваме с трагедии по пътищата. По нелеп начин загиват множество хора. И вместо да държим отговорни за това редица институции и да чакаме да предприемат спешни промени, трябва да обърнем внимание на собственото си поведение и навици като участници в движението, било то пешеходци или шофьори. Именно към това призовават и от Volkswagen.

Те провеждат експеримент, чрез който доказват, че миг невнимание - едно просто поглеждане на телефона, може да предизвика фатални последици. Вижте това видео! Споделете го! И нека всички се сещаме за него всеки път, когато сме на пътя и телефонът ни звънне! Обаждането може да почака, но живот обратно не можем да върнем...

Вижте още: ОЦЕНЯВАМЕ ЖИВОТА, КОГАТО СМЕ НА ПЪТ ДА ГО ЗАГУБИМ


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО "ФАНТОМНА БОЛКА" ОТ ОЛЕГ РОЙ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА ДО 31 ЮЛИ 2019 г.

Представете си, че след смъртта си, попадайки в отвъдното, получавате шанс да се върнете към живота и да изживеете още 33 години!
Само че има едно условие – трябва да поправите своя фатална грешка. Не знаете каква е тя и не помните нищо за себе си и за живота си. Но за да поправите миналото, трябва да се превъплътите последователно в трима души и да изберете живота на един от тях за следващите 33 години. Да погледнете през техните очи, да изживеете техните емоции… Трима души, загинали едновременно. И един от тях сте вие!
Дали ще успеете да преначертаете миналото? Как ще видите света през очите на другите хора?

animiran fantomna bolka 650x650

Роман, който ще ви зададе много въпроси и ще ви даде изненадващи отговори.

 


ПРОМОЦИЯ "ВАКАНЦИЯ": - 30% ЗА ВСИЧКИ КНИГИ НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО!

"Всичко добро, всичко вълшебно се случва между юни и август" Джени Хан

animiran pomocia vakancia obsht 650x650
Промоцията продължава до 24.00 часа на 31 юли 2019 г.!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВИДЕО"

vig vsi4ki