Gnezdoto.net

Правете любов, а не война!

Това толкова известно послание, но като че ли позабравено и изпразнено от съдържание е заглавието на едно уникално рекламно видео. Това, че е реклама на козметична марка (в случая на мъжки дезодорант) няма особено значение. По-важно е посланието и въздейственият начин, по който е изработено.

60-секундното филмче използва емблематични картини на най-значимите световни конфликти – танк, придвижващ се през опустошен град през Втората Световна Война, въздушни атаки над бойните полета на Виетнам, фанатизиран лидер с детонатор, готов да унищожи света и егоцентричен източен диктатор, изправен срещу народа си. И точно когато очакваш да се случи нещо ужасно... Всичко се обръща.

Вижте.

 

Наистина телевизионните реклами отдавна не са просто захаросани истории със супер красиви и усмихнати хора, които са щастливи от използването на един продукт. Рекламата вече е социално ангажирана, отправя послания, разказва човешки истории и кара милиони хора да мислят по различен начин.

Създателите на тази реклама напомнят, че младите хора могат да влияят на мира по света – дори с една целувка: „Младите хора са дълбоко загрижени за бъдещето и ние искаме да започнем разговор с тях. В свят, пълен с конфликти и войни, най-мощното оръжие е любовта!"

Рекламата Make Love, Not War е изработена от рекламна агенция BBH London за новата продуктова линия AXE PEACE на марката AXE, и е лансирана през януари 2014 г. Режисьор на клипа е Рупърт Сандърс.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВИДЕО"

vig vsi4ki