Gnezdoto.net

Правото да бъдеш себе си

Едно видео, събрало над 54 милиона гледания. Едно видео, което ще ви накара да се замислите. В него ще видите млади жени и мъже, които показват нагледно какво е да тичаш "като момиче", да удряш "като момиче", да хвърляш "като момиче". Ще видите и как малките момиченца интерпретират тези думи.

Какво се случва в годините на пубертета? Кога фразата „като момиче" започва да звучи подценяващо? Мъжкият свят, в който живеем, очевидно се опитва да ни внуши, че феминизъм е мръсна дума. А това е просто свобода. Свобода да бъдеш себе си. Наравно с останалите. Свобода да приемаш и да изискваш приемане. Можем ли да върнем самочувствието си на независими жени? Можем ли да преоткрием и прегърнем силата си? Моят отговор е "Да!". А вашият?

Вижте още: Как реагират децата на нареждането: Удари й шамар?


НОВА КНИГА! "ПРЕДАЙ НАТАТЪК ЛЮБОВТА" - 150 СЪВРЕМЕННИ ПРИТЧИ ЗА ЧУДОТО НА ЖИВОТА - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

150 истории със сюжети от нашето съвремие, които споделят мъдрост, подсказват решение, успокояват и вдъхват надежда. И предават своето послание: Не позволявайте огънят на любовта в сърцето ви да загасне. Той ще осветява пътя ви и ще бъде като здрава скала под краката ви в трудни моменти. Раздавайте щедро от този огън на хората около вас. Не прекъсвайте веригата на доброто... Предавайте нататък любовта!

animiran predai natatyk lubovta 650x650

"Не търси любовта, тя е навсякъде. Търси вътре в себе си покривалото, с което сам си я забулил..." Руми

 


ДВЕ КНИГИ! 300 ПРИТЧИ! МЪДРОСТ, ПРЕНЕСЕНА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ! - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА /при поръчка онлайн/

Безценна колекция от 300 притчи - отговори на всички въпроси, които човек си задава през живота си.

2 knigi pritchi promo january 2021 650x650 min

"Най-важната истина може да откриеш с помощта на един прост разказ, както изгубената златна монета - на светлината на най-евтината свещ."

gold button all promo min

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВИДЕО"

vig vsi4ki