Gnezdoto.net

Нийл Доналд Уолш за страха

Едно уникално видео на Нийл Доналд Уолш - автор на великолепната книга "Разговори с Бога", - което ще ви помогне да си обясните страха, да го разберете, да го приемете и след това да се освободите от него!

Видеото е със субтитри на български език.

Вижте още: Откъс от книгата "Разговори с бога"

КНИГИТЕ НА НИЙЛ ДОНАЛД УОЛШ МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ И ДА ПОРЪЧАТЕ В КНИЖАРНИЦА ГНЕЗДОТО:

razgovori s boga min
РАЗГОВОРИ С БОГА от Нийл Доналд Уолш
Един необикновен диалог... Книга, превърнала се в извор на утеха и вдъхновение за милиони хора по цял свят.
Отчаян и уплашен, Нийл Доналд Уолш пише гневно писмо на Бога, Главния виновник за всичките му нещастия. И неочаквано получава отговор на яростната си тирада.
Този разговор ще отговори на всички въпроси, които някога сме си задавали. За живота и любовта, за хората и взаимоотношенията, за доброто и злото, за вината и греха, за прошката и изкуплението, за пътя към Бога и пътя към ада...

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promociq june 2023 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 12 юни 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВИДЕО"

vig vsi4ki