Gnezdoto.net

Андре Рийо изпълнява My Way на Франк Синатра! Незабравимо!

Едно вълшебна вариация на вечния хит на Франк Синатра - My Way, - в изпълнение от неповторимия Андре Рийо!
Всъщност, песента, чийто текст е дело на Пол Анка, е написана по френското парче Comme d'habitude от 1967. Композитори на оригинала са Клод Франсоа и Жак Рево. Франк Синатра записва My Way през декември 1968 г. За първи път песента е изпълнена пред публика на следващата година.

Но стига толкова факти. Оставяме ви да се насладите на това прекрасно изпълнение и не забравяйте, приятели: Следвайте своя път! Колкото и да е труден и криволичещ понякога! Следвайте го! Защото в него е скрита магията на живота...

Вижте още: Валс, написан от сър Антъни Хопкинс в изпълнение на Андре Рийо


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО "12 ПРАВИЛА ЗА ЖИВОТА: ПРОТИВООТРОВА СРЕЩУ ХАОСА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Авторът Джордан Питърсън е определян като „един от най-значителните съвременни мислители“ и „най-влиятелният интелектуалец на западния свят“, а милиони хора са вдъхновени от личността и словото му. На лекциите и публичните му изяви се стичат десетки хиляди, последователите му в YouTube надхвърлят 2,3 милиона души, в Twitter – 1,3 милиона, в Instagram – 1 милион, а видеоклиповете, създадени от негови почитатели, които циркулират в мрежата, наближават милиард.

animiran 12 pravila 30 650x650

12 правила за смислен и пълноценен живот. 12 правила, в които се преплитат хилядолетната човешка мъдрост, изумителните открития на авангардната наука и посланията на великата литература и философията.

Промоцията е валидна до 24.00 часа на 21 декември 2019 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВИДЕО"

vig vsi4ki