Gnezdoto.net
Видислава Тодорова ©

Видислава Тодорова

Здравейте и от мен. Името ми е Видислава.

 От дете влеченията ми са свързани с развитието, със силата на човешкия дух и красотата на човешката душа. Затова и досега обичам да запечатвам мисли на белия лист, да разнищвам емоциите, човешките взаимоотношения и любовта. Да се опознавам и да бъда в контакт с духът на другите.
Пиша откакто се помня. Откакто започнах да изживявам себе си като човек с неограничен потенциал, бих казала, че съм щастлив човек. Самата аз направих и продължавам да правя големи промени в живота ми. Вярвам в написаното от Съдбата, но и в онова, което ние можем да напишем. В нашия свободен избор. Мотивация е любимата ми дума. Вярвам, че всичко е възможно, стига само да го поискаме и да действаме, за да го получим.

Знам какво е щастието да постигнеш мечтаното, да падаш и ставаш и въпреки всичко да си верен на себе си. В днешните забързани времена не ни стига да имаме само хляб и работа, търсим винаги и храна за душата. Радвам се, че настъпват нови времена, където стават все повече действащите, обичащите и търсещите.

Мечтата ми е всички хора да повярват в техния безграничен потенциал, в силата на избора и възможността да изживеят всичко, което поискат. Аз вярвам, че всеки човек ще бъде по-щастлив и ще усеща пълнота, едва когато изживее своят потенциал и мисия.

Затова и се посветих на коучинг професията. Коучингът работи с промяната и успеха, и това ми харесва. Той е процес, който дава правото на всеки човек да работи само над това, което иска и се нуждае.

Имам познания от когнитивна и позитивна психология. В Дъблин, където живея в момента, завърших обучение със специалности като човешки ресурси и обслужване на клиенти, последвано от счетоводство и бизнес
администрация.

Завърших обучението си към Международната Коучинг Федерация, която е най-голямата в тази сфера, имаща членове в над 80 страни в целият свят. Живея и практикувам в Дъблин, както и провеждам консултации по скайп.

Ще се обобщя с думите търсещ и обичащ човек. Или една летяща душа в земния си живот. Тук съм, за да споделям мислите и знанията си. Щастлива съм, че се намирам в Гнездото на споделящите хора. Благодарности за което. Ще се радвам на обратна връзка и отзиви от вас.

Приятно четене!


Намерете Видислава

имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

уебсайт: vidislava.com; growthabundance.com

социални мрежи: vidislava.todorova; Soul-Page; growthabundance