Gnezdoto.net
Вили Терзиева ©

Вили Терзиева

Казвам се Вили Терзиева.

Завършила съм специалност "Счетоводство" в УНСС и работех в тази сфера близо шест години, докато един ден си дадох сметка, че това не е "моето място". Харесвах работата си, но нещо в нея липсваше. Трябваше ми време, докато се реша да се откъсна от корените, които ме задържаха към земята и сигурността и си дам шанс да полетя в неизвестното, в преследване на една детска мечта – да бъда писател.

Първият ми опит за летене ме отведе до воденето на курсове по английски език, разкри ми възможността да превеждам статии и да създам мои собствени. Позволи ми да започна своето най-вълнуващо приключение – да бъда майка и ми даде вдъхновение да пресъздавам емоциите си на хартия.

Ако историите и стиховете, които пиша, могат да докоснат душата на човека, който ги чете, да го накарат да се засмее и намери утеха, когато е тъжен, или разплаче, когато има нужда от сълзи, ще знам, че си е струвало!


 

Намерете Вили Терзиева

имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." target="_blank">

социални мрежи: facebook.com/pages/Слънце;